Sorority Row | Pakar Cantik

Monday, October 5, 2009

Sorority Row

Sisters for life... and death.






Trailer






Starting





Ending





When five sorority girls inadvertently cause the murder of one of their sisters in a prank gone wrong, they agree to keep the matter to themselves and never speak of it again, so they can get on with their lives. This proves easier said than done, when after graduation a mysterious killer goes after the five of them and anyone who knows their secret…







Cheh, blog ini sudah ada perkembangan.. sudah ada review filem beb. Bravo Mizah, Bravo!


Korang korang korang!

Meh tengok cite neh..

Meh Meh Meh

Best gile waa cakap lu..

Betul, tak tipu langsung..




Dari awal sampai abes cerita tak habes habes menjerit ketakutan. No, it’s not a scary movie, it’s a thriller. Whoaaa! Macam-macam tindakan refleks yang boleh dilihat semasa penontonan horror movie selama hampir 2 jam itu.

Mana lagi horror, tonton filem horror seorang diri atau tiba-tiba kepala ditolak oleh orang sebelah semasa menonton filem horror beramai-ramai di panggung wayang?


Gilalah horror tindakan refleks tersebut. Agak scary jugaklah kannn... T________T


Rasa macam nak tengok lagi cerita ni, tak puas.. tapi dengan harapan kepala aku bukan mangsa seterusnya.. kui3 :P

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...