Dulu lain, sekarang lain... | Pakar Cantik

Saturday, April 17, 2010

Dulu lain, sekarang lain...

... dan esok-esok pun lain jugak~











Saja-saja je nak share gambar lama (bukan gambar aku pun, amek dari FB cikgu homeroom - Ust Mursyid)

1st pic: masa form 2 (kot), amek gambar untuk majalah maktab (kami tak panggil majalah sekolah sebab kami maktab rendah sains mara :D)

2nd and 3rd pic: masa form 2 kalau tak silap, jamuan homeroom makan-makan pulut durian.


Oh memories.
How I miss you.
How I wish I could go back and be young again :(

P/s: Aku rasa ieja sure cepat cam aku bila tengok tudung. huahuahua :p





Latest pic of 2010. See how I grow up. Tapi still young :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...