Sambung update | Pakar Cantik

Tuesday, July 13, 2010

Sambung update

OK, i dah habes nanges sebab homesick
Walaupun dah habes nanges, i masih homesick
I know, i dah 22
Tapi dah 22 takleh homesick ke?
Kadang-kadang, homesick tu hobi i
Kadang-kadang je la, sebab i kan dah 22.. :p

Common alasan balik utp awal adalah sebab nak buat fyp
Rata-rata orang yang i tanya kat utp ni jawab balik sebab fyp
Wah, fyp femes u kt utp
Blok 5 adalah blok paling femes dalam utp
Tak penah lengang kawasan parking blakang blok 5 tu
Walaupun besar gedabak signboard tulih
"Students' vehicles are not allowed to enter the parking area" lebih kurang mcm ni la ayat dia

Eksperimen i tak start2 pon lagi
Alasan utama sebab tak ada chemicals
Dah order chemicals berbulan dulu
Tapi tak tahu lah dah sampai ke belum
Sebab i tanya technician dia kata tak sure ada ke tak chemicals yg i pesan tu sebab dia tak check lagi store tu
Dah 3 kali i pergi u, tapi jawapan sama je yg i dapat; tak check lagi

Meh la i check sendiri store tu abang technician oi
I dah tak de keje sangat dah ni, meh i tolong
Lagipun i nmpak u mcm bz sgt je
Ke hulu ke hilir susah benar nk tengok u ada dalam bilik tu
I tunggu depan ofis u hampir 2 jam sbb nak amek chemicals yg u tak check lagi tu
Last2 u suruh i datang lagi lain kali

U tak bosan ke tengok muka i berkali-kali jumpa u?
I bosan taw berkali-kali kena jumpa u sebab satu alasan tu je
I kalau boleh (kalau kena jumpe u) sebab alasan lain-lain, seratus kali pun tak apa
Leceh la u.. Haih -_-"

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...