Ibu Gojes: July 2011

Wednesday, July 20, 2011

Update (kot)

Baju hijau selipar pink.
I'm selamba like that. 
Can't help.


3 bijik durian; lagi sikit nak demam.

I need someone; a friend.

I'm not OK.

It's tiring.

No, it's not about work (I love my job)

Sometimes I felt like office is better than home - at least I have someone to talk to, to laugh with.

I' will try not to mention JK in this post. But I just have, didn't I?

***


End of post (tiba-tiba)
Baca selanjutnya...

Monday, July 11, 2011

Terlupa apa yang perlu


Simple yet meaningful.



Oh, jatuh hati pada Hazama!
Sejak dia nyanyi lagu Angin by Dewa.
Sumpah caer!!




1. Apa yang mahu, apa yang perlu?
2. Tak mudah namun tak susah; terserah atas pilihan


Baca selanjutnya...

Friday, July 8, 2011

Lonely weekend

Saya kebosanan; tahap rasa nak masuk opis.
HAHA kidding je u ols!

I rasa loser gila sekarang.
Time I sebuk kerja housemates ada kat rumah.
Sekarang bila I dah free sket housemates semua takde.
Apakah life ini?
T_________________T

Gambar latest I kat FB. Klik link ni kalau-kalau gambar tu muncul. HAHA :P
TQ to Project Engineer M3-247, sudi melayan perangai budak engineer tak cukup umur ni.
Suka-suka hati suruh PE snap pic aku. Setiap gambar mesti ada peace! HAHA :P
Contohnya:


Aku tanya dia: Aku ni selamba sangat ke?
Dia jawab: OK la mu selamba. Sebab mu selamba la aku boleh kawan ngan mu.
Aku jawab lagi: OK Nice!

Persekitaran kerja dipenuhi lelaki menuntut aku untuk jadi selamba ya ya. Kalau aku malu-malu control ayu macam perempuan melayu terakhir, kerja tak jalan dan aku tak ada kawan. Lagipun, kawan dengan perempuan kan tak best. HAHA tiba-tiba rasa nak kena bakar :P

Dah dekat pukul 1 tengah hari dan aku lapar.
Keluar cari makan jap. Tapi loser plak makan sorang-sorang.
Huwarghhh Jumaat yang bosan.
Baca selanjutnya...

Friday, July 1, 2011

DE at play

1. In previous entry, I did mention about camera and play. 
2. Attached herewith is my latest photos as a DE; at play.
3. However, I put the captions without 'play' even I was playing hard during my outstation the other day. "Awak enjoy lah 2 hari ni puas-puas" - Bos, 2011 *big grin*
4. These photos weren't taken by a camera I wish to buy (I will, some other day).
5. They're from Syazana's iphone. Terbaek!


28/06/2011 - First meeting with client
(No, not this one; she just escort me to KLCC. Million thanks, babe!)

29/06/2011 - Bye babe, see you next time ;)
(Kantoi pakai tudung sama. HAHA.)

6. I dah tengok Transformers: Dark of the Moon. Hari first tayang, 3D lagi! Mengular time office hour memang best. HAHA :P
7. See, I was playing hard during my visit to KLCC. Eceh!

Baca selanjutnya...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...