Hello Malam Minggu | Pakar Cantik

Thursday, March 8, 2012

Hello Malam Minggu

Terasa sedikit kekosongan (perut) kerana belum dinner. Apa sebab tak tahu, telah menjadi malas makan malam ini. Sebenarnya, sebabnya adalah malas. Tak boleh kata tak tahu sebab. Kalau dah kata malas, dah tak boleh tanya kenapa malas sebab malas tu root cause. Dah malas, malas lah nak bagi alasan apa lagi kan? :p

Baiklah, berhenti merepek-repek tak tentu hala.

Esok Jumaat. Biasanya Jumaat best sebab Jumaat cuti. Tapi kadang-kadang cuti pon tak best sebab bosan tiada beraktiviti. Harap-harap esok best. Tak kisah ada aktiviti ke tak yang penting hati mahu jaga supaya esok dan hari-hari mendatang selalu best. Hati juga adalah root cause, FYI.

I nak buat something remarkable in my life this year. Tapi I tak tahu lagi nak buat apa. Mungkin mendaki gunung atau menyelam laut dalam. Atau mungkin kawen..? Tak pon pergi bercuti di obersi (oversea). Errr design Heat Exchanger pon best. Haha we'll see.

(heat exchanger juga remarkable - dasar designer!) :p

Esok nak pergi jogging tepi pantai (hoora hooreyyy) sape nak ikot? Ya Allah, mintak-mintak tak hujan pagi esok. Tolonglah tolonglah. Amiin.


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...