Cara Terakhir Hilangkan Jeragat - Kebaikan Vivix Menghilangkan Jeragat Kronik

Dah berapa banyak duit dihabiskan untuk hilangkan jeragat?
Dah berapa lama pakai produk hilangkan jeragat tapi masih tak ada perubahan?

Macam-macam dah cuba
Krim jeragat dah sapu
Ubat jeragat dah telan

TAPI,

Hari berganti hari, jeragat makin tebal
Bulan berganti bulan, masih tak ada kesan

Dah hampir putus asa hilangkan jeragat, tapi tetap nak hilangkan jeragat sebab malu dan keyakinan diri tergugat.

Makin lama tengok jeragat tebal di muka makin sakit hati dibuatnya.
Makin lama makin stress!



Jangan stress-stress, nanti muka cepat berkedut lekas tua. Tambah lagi satu masalah ­ŁĘ┐­ŁĘ┐
Rileks la, vivix kan ada :)

Nak cuba produk hilangkan jeragat yang dijamin berkesan ni tak?
Apa istimewanya produk hilangkan jeragat cepat secara short cut ni?

cara terakhir hilangkan jeragat kronik
Baca:
Vivix Shaklee - Khasiat dan Keistimewaan Yang Pasti Buat Anda Teruja
Vivix Shaklee - 4 Fungsi Luar Biasa Untuk Merawat Sel dan Melawan Penuaan
Atasi Masalah Kulit Rosak Dengan Vivix - Rawat Dari Sekecil-kecil Sel


Kebaikan Vivix Menghilangkan Jeragat Kronik

  • Jeragat ialah sejenis inflamasi kulit. Asasnya, ia disebabkan oleh kesan radikal bebas. 
  • Radikal bebas adalah sebatian yang kekurangan elektron, tersangat reaktif dan tidak stabil.
  • Radikal bebas menyerang sel yang sihat dan 'mencuri' tenaga sel yang sihat untuk meneutralkan diri sendiri dan menjadi lebih stabil.
  • Tindak balas kimia ini akan membentuk reaksi rantai atau 'chain reaction'. 
  • Chain reaction terjadi apabila hasil tindak balas yang meneutralkan radikal bebas tadi bertindakbalas secara berterusan sesama sendiri dan menghasilkan lebih banyak radikal bebas.
  • Tindak balas kimia dalam badan kita yang drastik ini akan melemahkan sel badan kita, seterusnya sel akan menjadi rosak dan mati
  • Radikal bebas yang berlebihan menyebabkan penghasilan melanin menjadi tidak normal
  • Sebenarnya, kulit kita bertindak balas secara semulajadi untuk melawan sinar UV dengan menghasilkan melanin (pigmen gelap) dengan lebih banyak. Terlebih banyak sehingga terjadinya jeragat. 
  • Jeragat akan menebal terutamanya di kulit yang terkena matahari. Ia kemudiannnya menjadi semakin kronik bila berlaku ‘sunburn’.
  • Oleh itu, pengambilan Vivix akan membantu mengawal lambakan radikal bebas pada kulit.
  • Selain dari itu, resveratrol yang ada di dalam Vivix juga diuji 95% dapat menghalang kerosakan sel yang menyebabkan jeragat
  • Ia  meneutralkan kesan sinar UV pada kulit. 
  • Jeragat yang gelap akan sembuh dan semakin cerah dengan lebih cepat.

Baca:


Keistimewaan Vivix Berbanding Antioksidan Lain

  • Vivix adalah antioksidan yang paling berkuasa di dunia
  • Mengandungi Resveratrol yang sangat tinggi dengan kandungan antioksidan
  • Antioksidan berfungsi meneutralkan radikal bebas yang tidak stabil dan sangat reaktif
  • Radikal bebas yang menyerang sel kulit akan menjadikan sel kulit lemah dan mudah rosak, seterusnya mati. Sel mati lama-lama akan membentuk jeragat.
  • Vivix berupaya menghilangkan jeragat seawal 2 minggu tanpa kesan sampingan
  • Mendapat bonus badan bertambah sihat dan kekal awet muda :)




Baca:
Cara Hilangkan Jeragat Cepat - Terbukti Lebih Baik Dari Rawatan Laser
Cara Atasi Masalah Jeragat Cepat - Kebaikan Antioksidan Menghapus Jeragat Degil


Cara Terakhir Hilangkan Jeragat Dengan Vivix - Video Review







Ringkasan video:
  • Resveratrol mengandungi 97% antioksidan untuk melawan kerosakan sel, Vitamin C 30% dan Vitamin E 57%
  • Vivix mengandungi campuran resveratrol dan polyphenol yang 13 kali ganda lagi berkesan untuk melawan kerosakan sel
  • Vivix untuk kesihatan menyeluruh - ada customer yang dah lama tak period datang period balik
  • Vivix menghalang 4 mekanisma penuaan sel


Add-On: Krim Jeragat Semulajadi


Testimoni Hilangkan Jeragat Dengan Vivix

cara terakhir hilangkan jeragat dengan vivix


Hilangkan jeragat dalam masa 2 minggu tanpa side effect


Konsultasi Kulit Jeragat

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin jeragat dan konsultasi hilangkan jeragat dengan berkesan.

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****

Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah.
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini

You Might Also Like

0 komen