3 Cara Daftar Ahli Shaklee - Guna Produk Terbaik Dunia & Nikmati Penjimatan Berganda!

Adakah anda pengguna produk Shaklee tapi masih belum mendaftar jadi ahli Shaklee?

Anda tak tahu apakah kelebihan menjadi ahli Shaklee dan tak tahu macam mana nak daftar jadi ahli Shaklee?


pengedar shaklee terbaik malaysia
Pengedar Shaklee Terbaik (ID Shaklee : 1237984)




Anda pernah mendaftar jadi ahli, tapi keahlian Shaklee anda dah expired?

Pengedar / agent Shaklee yang sebelum ni tak bimbing anda dengan cara makan yang betul?

Upline anda tinggalkan anda terkontang-kanting tanpa berita. Langsung terputus hubungan.


Jangan risau, Miza boleh bantu anda.
Sila klik video ni jika anda ingin jadi ahli Shaklee





Klik butang di bawah untuk daftar sekarang!

cara daftar ahli shaklee secara online


Siapa Miza?

Miza adalah seorang Pengedar Shaklee yang aktif di Malaysia sejak tahun 2016.
Nombor ID Shaklee Miza adalah 1237984


Walaupun baru 2 tahun serius menjadi Pengedar Shaklee, Miza dah berjaya mendaki pangkat kedua dalam bisnes Shaklee iaitu Senior Supervisor


Miza di Shaklee Business Leader National Conference bersama mentor dan rakan bisnes


Miza berpengalaman luas tentang produk Shaklee dan mampu memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda.

Miza komited dengan kerjaya Miza sebagai Pengedar Shaklee dan rajin menghadiri setiap 'event' dan program rasmi dari pihak Shaklee sendiri.

Miza juga aktif membimbing ahli yang serius ingin jana pendapatan dengan Shaklee. Ada di antara mereka yang sudah mencapai pendapatan sampingan 4 angka sebulan dengan bisnes Shaklee.

Jadi, usah ragu lagi. Daftar keahlian Shaklee anda dengan Miza sekarang!


7 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee Dengan Miza

1. Beli Dengan Harga Ahli

Anda layak membeli produk Shaklee dengan harga ahli yang jauh lebih murah dari harga runcit. Nikmati diskaun antara 20-25% bila anda menjadi ahli Shaklee

2. Beli Dengan Harga Promosi

Setiap bulan Shaklee akan buat promosi untuk produk-produk tertentu. Sebagai contoh diskaun 5% untuk 2 botol Vivix, dan beli 7 botol Vivix pada harga 6 botol. Maksudnya, anda dapat percuma 1 botol Vivix!

3. Stock Fresh Terus Dari HQ / Cawangan Terdekat

Anda akan dapat stock yang fresh dari HQ atau cawangan Shaklee yang berdekatan. Anda tak perlu risau produk anda akan expired sebelum habis digunakan. Rugi kan.

4. Beli Sendiri Produk Shaklee Menggunakan ID Anda

Bila dah mendaftar jadi ahli Shaklee, anda akan mendapat ID Shaklee anda sendiri. Jadi anda boleh order sendiri sama ada melalui online di website Shaklee, talian bebas toll atau walk-in di branch Shaklee yang berdekatan anda


5. Beli Produk Dapat Cash Back

Anda berpeluang mendapat cash back / rebat tunai apabila mencapai poin belian tertentu. Paling sikit anda boleh dapat adalah RM25. Maksimum adalah infiniti. Jika anda inginkan cash back yang infiniti, anda join bisnes dengan Miza, Miza akan ajar anda sampai berjaya!

6. Konsultasi Yang Berkesan & Servis Terbaik

Istimewa untuk anda yang mendaftar ahli Shaklee dengan Miza, anda akan mendapat konsultasi dan servis yang terbaik. Miza yakin setiap kita ada masalah yang berbeza dan konsultasi juga adalah tak sama untuk setiap orang.

Miza akan beri konsultasi yang betul supaya anda mendapat kesan terbaik dari produk Shaklee. Elakkan membeli dari Pengedar Shaklee yang bagi konsultasi 'ikut botol'

7. Kelas Nutrisi Dari Shaklee

Anda berpeluang hadiri kelas Nutrisi dari pihak Shaklee sendiri. Anda juga berpeluang mendapat konsultasi terus dari Pakar Nutrisi Shaklee berkenaan setiap masalah kesihatan anda.

Miza bersama Pakar Nutrisi Shaklee dan ahli Shaklee dalam salah satu program rasmi Shaklee


3 Cara Mudah Untuk Mendaftar Ahli Shaklee

1. SMS / Whatsapp Miza

Cara yang paling cepat untuk mendaftar jadi ahli Shaklee adalah dengan Call / SMS / WhatsApp Miza di 019-9363759 

Klik sini untuk call / tefelon Miza (0199363759)
Klik sini untuk Whatsapp Miza (0199363759)

Sila berikan maklumat berikut untuk urusan pendaftaran ahli yang lancar.

Nama:
No I/C:
Status: 
Nama pasangan:
No I/C pasangan:
No Tel :
Bangsa :
Alamat rumah:
Alamat penghantaran produk :
Email :
Nama Bank:
No Akaun Bank:
Nama Pemegang Akaun:




Anda akan mendapat nombor ID Shaklee anda dalam masa 1 jam atau kurang selepas maklumat pendaftaran diterima


2. Isi Borang Pendaftaran Ahli

Anda isi borang pendaftaran ahli di sini
Atau scroll borang di bawah dan isi terus maklumat anda.





Anda akan mendapat nombor ID Shaklee anda dalam masa 6 jam atau kurang selepas maklumat pendaftaran diterima


3. Walk-in Ke Branch Shaklee Terdekat

Bagi anda yang berdekatan dengan HQ atau Branch / Cawangan Shaklee, anda boleh walk-in dan isi maklumat pendaftaran.

Anda perlu beli borang pendaftaran ahli terlebih dahulu (RM3.00 untuk 10 keping) di kaunter.

Pada bahagian maklumat penaja / sponsor, jangan lupa masukkan

Nama Sponsor : Mohamed Afiq Bin Ramli (suami Miza)
ID Shaklee : 1237984
Nombor Telefon : 019-9363759





Anda akan mendapat nombor ID Shaklee anda dalam masa 10 minit atau kurang selepas maklumat pendaftaran diterima. Anda boleh terus membeli produk Shaklee di kaunter.


Secara ringkas, berikut adalah turutan proses pendaftaran Ahli Shaklee

1. Anda isi maklumat pendaftaran ahli Shaklee sama ada melalui SMS / WhatsApp, Borang Pendaftaran Ahli Online atau Walk-in di Branch berdekatan anda

2. Miza akan key in maklumat anda secara online di website Shaklee

3. Shaklee akan SMS / email ID dan password kepada anda 

4. Anda sudah menjadi ahli Shaklee dan boleh membuat pembelian terus secara online atau walkin ke HQ / cawangan Shaklee berdekatan anda

5. Pastikan anda membeli 'starter kit' untuk mengaktifkan keahlian anda. Untuk pembelian melalui online, anda boleh dapatkan pertolongan Miza untuk mengaktifkan keahlian anda. Jika walk-in di branch, staff Shaklee akan membantu anda.


Kenapa Kena Daftar Ahli Shaklee Dengan Miza?

  • Miza adalah seorang 'trusted seller' yang dipercayai oleh pelanggan Miza
  • Miza komited ingin membantu anda mendapat kesihatan yang baik dengan produk terbaik di dunia. 
  • Miza rajin hadiri kelas nutrisi supaya dapat lebih banyak ilmu yang berguna mengenai produk Shaklee
  • Miza ada tips dan tricks penggunaan produk Shaklee supaya mendapat kesan yang terbaik 
  • Miza pakar tentang produk Shaklee dan yakin dapat berikan konsultasi dan servis yang terbaik kepada setiap ahli dan pelanggan Miza
  • Miza mampu bantu anda jana pendapatan yang lumayan dengan Shaklee

Miza sedang menghantar produk yang dipesan oleh Syamim untuk masalah jerawat

Miza sedang menghantar produk yang dibeli oleh ibu adik Haiqal

Syamim yang pada awalnya pengguna produk Shaklee kini giat menjadi pengedar Shaklee


Miza di Majlis Meraikan Kejayaan sempena naik pangkat dalam bisnes Shaklee



Klik butang di bawah untuk mendaftar sekarang.
Miza bantu anda 100% untuk proses Pendaftaran Ahli Shaklee yang cepat

You Might Also Like

8 komen

  1. Saya berminat. Dah whatsapp puan.

    ReplyDelete
  2. Saya dah daftar ahli dengan Puan Miza. Alhamdulillah mudah berurusan dengan puan. Saya rekemen anda daftar ahli dengan Puan Miza. Servis terbaik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, ribuan terima kasih untuk feedback :)

      Delete
  3. Saya dah lama guna produk Shaklee. Sekarang nak daftar jadi ahli. Saya dah isi borang online.. nanti puan Miza cek ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik sis. Miza dah check dan respond. Terima kasih sudi berurusan dengan Miza :)

      Delete
  4. Terima kasih atas perkongsian info ni.. Dah lama saya nak jadi ahli shaklee tapi tak tahu macam mana. Mujur jumpa artikel Puan Miza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah semoga membantu puan untuk daftar ahli. Puan boleh pilih mana yang sesuai untuk puan daftar ahli. Puan boleh Whatsapp Miza terus untuk urusan pendaftaran ahli yang lebih cepat :)

      Delete