Amizah Azid

Saturday, December 10, 2016

Cara Hilangkan Jeragat Tebal Di Muka - Kembalikan Keyakinan Diri Dengan Set Jeragat Premium

Assalamu'alaikum w.r.t

Bagaimanakah cara hilangkan jeragat tebal di muka?
Apakah produk hilangkan jeragat kronik tanpa side effect yang membahayakan?

Mungkin ini soalan yang sentiasa bermain di fikiran anda sekarang.

Anda dah cuba macam-macam petua tradisisional untuk hilangkan jeragat tebal di muka anda

Anda dah cuba macam-macam tips moden untuk hilangkan jeragat tebal di muka anda

Anda dah cuba macam-macam produk kecantikan untuk hilangkan jeragat tebal di muka anda

Namun hasilnya mengecewakan. Di mana silapnya, kenapa jeragat tak hilang-hilang?

Jawapannya kerana anda tak fokus pada punca jeragat. Merawat jeragat perlulah dimulakan dari mengenali punca jeragat terlebih dahulu. Dari situlah kita dapat mengatasi masalah jeragat dengan berkesan.

kenapa jeragat tak hilang-hilang?


Baca:
Punca Jeragat Degil
Cara Atasi Jeragat Degil Step by Step

Siapa Yang Patut Cuba Set Jeragat Premium Shaklee?

1. Anda yang mengalami masalah jeragat kronik
2. Anda yang sudah hampir berputus asa dengan produk jeragat yang sedia ada
3. Anda yang ingin mencuba produk hilangkan jeragat dengan cepat dan berkesan
4. Anda yang ingin hilangkan jeragat cepat tanpa side effect membahayakan
5. Anda yang serius nak hapuskan jeragat di muka anda

Set Jeragat Premium Shaklee


1. GLA Complex

  • Ramai yang tak sedar masalah jeragat berpunca dari hormon yang tak stabil
  • Perasan tak, wanita yang menghampiri menopous kebanyakannya ada jeragat di muka?
  • Ini kerana bila menghampiri menopous, hormon dalam badan menjadi tidak seimbang.
  • Kadang-kadang datang haid kadang-kadang tak datang. Kadang-kadang haid sekejap, kadang-kadang haid sangat lama
  • GLA Complex amat bagus sebagai penstabil hormon semulajadi.
  • Kesan ambil GLA Complex ialah hormon kulit menjadi stabil, jeragat cepat pudar dan kulit lebih lembap
  • Vitamin E dalam GLA Complex menghalang jeragat baru daripada tumbuh


cara hilangkan jeragat tebal di muka dengan selamat tanpa side effect

Baca:
Khasiat dan Keistimewaan GLA Complex
Testimoni GLA Complex


2. Collagen Powder

  • Kolagen adalah sejenis protein yang dihasilkan secara semulajadi oleh badan kita
  • Fungsi kolagen dalam badan kita adalah untuk menganjalkan kulit, memberi tona dan tekstur kulit
  • Penghasilan kolagen dalam badan mula berkurang pada usia 25 tahun
  • Pada usia 40 tahun, kolagen dalam badan kita mula rosak kerana pendedahan yang kerap terhadap sinar UV matahari
  • Apabila menghampiri usia emas, kolagen dalam kita mula merosot dan menyebabkan kulit menjadi kendur, berkedut dan berjeragat
  • Pengambilan kolagen tambahan akan membantu menghilangkan garis halus, kedutan dan kesan jeragat di muka
  • Shaklee Collagen Powder sangat istimewa keranan molekulnya yang sangat ringan dan halus, sangat mudah diserap oleh badan 
  • Apabila mudah diserap oleh badan, kesan yang cepat dapat dilihat
  • Kesan mengambil Shaklee Collagen Powder ialah jeragat tebal hilang dengan cepat, muka lebih berseri dan tegang


cara hilangkan jeragat dengan cepat dan berkesan


Baca:
Khasiat dan Keistimewaan Shaklee Collagen Powder
Testimoni Shaklee Collagen Powder


3. Vivix

  • Selain hormon yang tidak stabil dan kekurangan kolagen, sinar UV matahari adalah antara punca utama jeragat
  • Sinar UV mengandungi radiasi yang merosakkan sel dalam badan kita, terutama sel kulit
  • Serangan radikal bebas dari sinar UV akan melemahkan sel kulit seterusnya sel kulit akan rosak dan mati
  • Sel yang mati akan menjadi kehitaman dan menyebabkan jeragat
  • Untuk menghalang serangan radikal bebas, kita perlulah mengambil antioksidan 
  • Vivix adalah antioksidan yang paling berkuasa di dunia kerana mengandungi 13 kali ganda lebih antioksidan daripada resveratrol semata-mata
  • Vivix akan menghalang serangan radikal bebas yang merosakkan sel dengan sangat cepat dan berkesan
  • Vivik merawat kerosakan sel sehingga ke DNA dan melambatkan penuaan kulit
  • Kesan mengambil vivix jeragat akan hilang cepat dan muka akan menjadi lebih cerah dan awet muda


cara hilangkan jeragat dengan cepat dan berkesan

Baca:
Khasiat dan Keistimewaan Vivix
Fungsi Vivix Merawat Kerosakan Sel
Atasi Masalah Kulit Rosak Dengan Vivix

Testimoni Set Jeragat Premium Shaklee

cara atasi masalah jeragat tebal di muka dengan cepat


cara atasi masalah jeragat tebal di muka dengan selamat

cara atasi masalah jeragat tebal di muka tanpa side effect


cara atasi masalah jeragat tebal di muka tanpa rawatan laser

Konsultasi Kulit Jeragat

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin jeragat dan konsultasi hilangkan jeragat dengan berkesan. 

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****
 

Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah. 
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini. 
Baca selanjutnya...

Friday, December 9, 2016

Cara Hilangkan Jeragat Cepat Dan Mudah - Wajib Cuba Set Jeragat Bajet

Assalamu'alaikum w.r.t

Sedih kan muka penuh jeragat. Nak keluar rumah pun malu, apatah lagi nak jumpa kawan-kawan.

Macam-macam cara dah buat untuk hilangkan jeragat. Petua tradisi dan jugan cara moden semua dah buat.

Namun hasil tetap sama. Jeragat makin hari makin tebal. Hati makin hari makin sakit.

Macam mana nak hilangkan jeragat tebal dengan cepat dan berkesan tanpa ada side effect yang membahayakan?

hilang keyakinan diri akibat jeragat


Nanti dulu, jangan putus asa sekarang. Sebab Miza ada produk hilangkan jeragat tebal yang berkesan dan selamat. Ramai yang berpuas hati dengan produk ini dan tidak segan untuk repeat order!


Siapa Yang Patut Cuba Set Jeragat Bajet Shaklee?

1. Anda yang baru mula nak merawat jeragat
2. Anda yang kecewa dengan produk hilangkan jeragat yang sedia ada dan nak cuba produk baru
3. Anda yang nak sangat hilangkan jeragat tapi modal rendah


Baca: 


Set Jeragat Bajet Shaklee

set jeragat bajet shaklee

  • Punca jeragat yang utama ialah sinar UV matahari dan juga hormon yang tidak stabil
  • Guna macam-macam produk pun jeragat tetap tak hilang sebab hormon dalam badan tak stabil
  • GLA Complex bertindak sebagai penstabil hormon
  • Mengandungi Vitamin E yang bertindak sebagai sunblock dalaman untuk menghalang kerosakan sel kulit akibat sinaran matahari yang membahayakan
  • Pengambilan GLA Complex dengan cara yang betul dan konsisten akan memudarkan jeragat dari dalam
  • Hilangkan jeragat dengan cepat dan lembut 
  • Menghalang masalah jeragat kronik
  • Melembabkan kulit kering yang kusam
  • Menegangkan kulit dan menjadikan kulit lebih muda
  • Menghalang kerosakan sel dari serangan matahari

Baca:


  • Vitamin C ialah sejenis antioksidan
  • Antioksidan bertindak melawan radikal bebas dari sinar matahari dan pencemaran udara (asap rokok dan asap kenderaan)
  • Vitamin C juga membantu dalam penghasilan kolagen semulajadi dalam badan kita
  • Kekurangan kolagen akan menyebabkan kulit kita mudah dinaiki jeragat
  • Vitamin C juga mencerahkan kesan jeragat dan seluruh badan dengan selamat
  • Pulihkan sel kulit mati akibat serangan radikal bebas
  • Menyekat bintik hitam baru dari tumbuh
  • Menghalang serangan luar terhadap kulit yang menyebabkan sel mati dan membentuk jeragat
  • Memudarkan parut jerawat yang membentuk jeragat
  • Vitamin C Shaklee istimewa kerana mampu berada dalam darah selama 24 jam. Bayangkan kesan Vitamin C terhadap kecantikan kulit bila ada dalam darah selama 24jam sehari.



Jaminan Shaklee:

  • Sentiasa Berkesan (Always Work)
  • Sentiasa Selamat (Always Safe)
  • Sentiasa Mesra Alam (Always Green)


Berapa Lama Untuk Dapatkan Kesan Jeragat Hilang

  • Kadar pemulihan adalah berbeza mengikut individu, bergantung kepada tahap masalah jeragat.
  • Ada yang nampak kesan seawal 7 hari, ada juga selepas 2 minggu dan ada juga selepas sebulan
  • Cara makan dan teknik yang betul akan cepatkan kadar penyembuhan jeragat
  • Beli vitamin jeragat dari pengedar yang berpengalaman



ubat jeragat berkesan tanpa side effect





Testimoni Set Jeragat Bajet Shaklee





Baca:

Konsultasi Jeragat

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin jeragat dan konsultasi kulit jeragat yang berkesan. 

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****
 

Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah. Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.
Baca selanjutnya...

Thursday, December 8, 2016

Hilangkan Jeragat Cepat - Panduan Step By Step

Masih buntu kenapa susah nak hilangkan jeragat di muka?
Masih tercari-cari produk kecantikan yang boleh hilangkan jeragat dengan cepat tanpa kesan sampingan?
Dah banyak cuba produk hilangkan jeragat tebal di muka tapi tak dapat kesan yang diingini?

Miza ada jawapan kepada semua soalan di atas.

Pertama, kenali punca jeragat
1. Sinaran UV matahari
2. Hormon Tak Stabil
3. Kehamilan
4. Ubat-Ubatan
5. Tindak Balas Phototoxic
6. Hypothyroidism




Panduan Step By Step Hilangkan Jeragat Degil

Dalam entry ni Miza akan kongsikan langkah demi langkah untuk hilangkan jeragat degil di muka

1. Ambil Antioksidan Untuk Melawan Kerosakan Sel
  • Sinar UV matahari mengandungi radikal bebas yang merosakkan sel
  • Sel yang rosak akan mati dan menjadi hitam, seterusnya membentuk jeragat
  • Antioksidan berfungsi melawan radikal bebas dari menyerang sel yang sihat
  • Pengambilan antioksidan yang mencukupi akan memperlahankan proses oksidasi yang mengakibatkan jeragat
  • Antioksidan berupaya menghalang kehilangan kolagen dari kulit
  • Kulit yang mengandungi antioksidan tinggi akan menjadi tegang dan cerah
  • Jenis antioksidan ialah - Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E, Beta Karotena dan Resveratrol
hilangkan jeragat dengan antioksidan semulajadi
Baca:


2. Atasi Masalah Hormon Dengan GLA Complex
  • Hormon memainkan peranan yang sangat penting dalam kehidupan seorang wanita
  • Kandungan hormon dalam badan juga berubah-ubah mengikut umur dan status kesihatan seseorang wanita
  • Kehidupan wanita sangat dipengaruhi oleh hormon sejak hari pertama didatangi haid sehinggalah menopous
  • Hormon yang tidak stabil akan mengundang pelbagai masalah kesihatan seperti tidak subur, jerawat dan jeragat
  • Untuk atasi masalah jeragat, masalah hormon tidak stabil haruslah diatasi terlebih dahulu


hilangkan jeragat dengan stabilkan hormon

Baca: 


3. Tingkatkan Penghasilan Kolagen Dalam Kulit
  • Penghasilan kolagen semulajadi oleh badan kita mula berkurang seawal usia 25 tahun. 
  • Pada usia 40 tahun, kolagen dalam badan kita mula rosak akibat pendedahan kepada matahari yang berulang
  • Apabila kolagen kurang dalam kulit, kulit muka kita jadi tak kuat dan mudah rosak. 
  • Sel rosak akan membentuk jeragat, jika tidak dirawat cepat semakin susah untuk hilangkan jeragat
  • Kita perlu topup kolagen yang kurang ni dengan mengambil vitamin yang membantu menghasilkan kolagen seperti vitamin C
  • Atau, lebih bagus lagi topup dengan kolagen semulajadi seperti Shaklee Collagen Powder
hilangkan jeragat degil dengan shaklee collagen powder


Baca: 


4. Halang Sinar UV Dari Merosakkan Kulit
  • Sinar UV akan menyebabkan kulit menjadi terbakar dan meninggalkan kesan sunburn
  • Sunburn akan menyebabkan sel kulit menjadi hitam dan mati, menjadikan kulit muka berjeragat
  • Sel mati jika dibiarkan terdedah kepada UV A dan UV B lebih lama akan menyebabkan jeragat lebih besar dan tebal 
  • Vitamin E mampu meneutralkan kesan sunburn dan meningkatkan kadar pemulihan kulit akibat diserang radikal bebas
  • Vitamin E yang disapu pada muka berjeragat akan mempercepatkan jeragat hilang
  • Sel mati pada kulit berjeragat akan diganti dengan sel kulit baru yang lebih sihat
hilangkan jeragat dengan masker vitamin E


Baca: 


5. Cerahkan Tompok Jeragat Dari Luar
  • Cerahkan tompok jeragat dengan Nutriwhite Spot Whitening
  • Krim jeragat mengandungi vitamin C semulajadi
  • Kesan seawal 3 hari
  • Tiada kesan sampingan
  • Bertindak lembut pada kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
hilangkan jeragat dengan krim jeragat semulajadi tanpa side effect


Testimoni Hilangkan Jeragat Dengan Vitamin Shaklee

hilangkan jeragat cepat dengan vitamin shaklee

hilangkan jeragat cepat dengan vitamin shaklee

hilangkan jeragat cepat dengan vitamin shaklee

Konsultasi Kulit Jeragat

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin jeragat dan konsultasi kulit jeragat yang berkesan. 

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****
 

Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee? Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah. Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.


Baca selanjutnya...

Wednesday, December 7, 2016

Cara Hilangkan Jeragat Cepat - Terbukti Lebih Baik Dari Rawatan Laser

Dah hampir putus asa nak hilangkan jeragat?
Dah banyak duit habis sebab nak hilangkan jeragat?
Dah penat google tips dan petua atasi jeragat dengan berkesan?
Dah cuba semua cara untuk atasi masalah jeragat kronik?

Masih juga jeragat tak hilang-hilang
Tapi masih mahu hilangkan jeragat sebab malu muka penuh jeragat. Malu orang asyik tengok je. Nak berjumpa dengan orang pun dah tak yakin.

Macam mana nak hilangkan jeragat dengan cepat, berkesan dan paling penting, selamat?

Dalam entry ni Miza kongsikan cara terakhir hilangkan jeragat yang dijamin lebih baik dari rawatan laser.

cara terakhir hilangkan jeragat tanpa rawatan laser


Fungsi Antioksidan Untuk Hilangkan Jeragat

  • Antioksidan berfungsi untuk meneutralkan radikal bebas dan menghalang kerosakan sel akibat serangan radikal bebas. 
  • Radikal bebas ada di mana-mana, dari badan kita sendiri dan juga dari persekitaran - pencemaran air, udara dan sinar matahari.
  • Radikal bebas akan menyerang sel badan yang sihat dan merosakkan sel. 
  • Kerosakan sel ini bukan hanya berlaku di lapisan luar sel, tetapi rosak sampai ke DNA sel
  • Sel yang rosak ini menjadi terbakar, membentuk jeragat, dan menjadikan kulit kita lebih hitam dan kelihatan tua dari usia
  • Paling bahaya, kerosakan sel akibat serangan radikal bebas boleh menyebabkan kanser!
  • Jenis Antioksidan: Beta carotene, lutein, lycopene, selenium, vitamin A, Vitamin C, Vitamin E
Baca:

Sumber:

Resveratrol Tinggi Antioksidan

  • Resveratrol - sejenis antioksidan yang berkuasa, dihasilkan oleh sesetengah tumbuhan untuk melindungi mereka dari tekanan persekitaran seperti serangan serangan patogen
  • Resveratrol dihasilkan oleh tumbuhan yang mengandungi polyphenol
  • Mengandungi antioksidan lebih tinggi daripada vitamin C dan vitamin E
  • Banyak ditemui dalam kulit anggur, wine merah, jus anggur, kacang tanah, blueberry, bilberry dan cranberry
  • Fungsi resveratrol ialah melawan jangkitan kulat, radiasi ultraungu, dan tekanan
  • Kandungan antioksidan yang tinggi dalam resveratrol mampu meneutralkan radikal bebas dari terus merosakkan sel dan mampu merencat pertumbuhan sel kanser



Sumber: 


Vivix - Antioksidan Paling Berkuasa Di Dunia

  • Vivix diekstrak dari sumber semulajadi, 100% selamat dan halal
  • Vivix mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi dari resveratrol 
  • Fungsi vivix 10x lebih hebat dari resveratrol semata-mata
  • Bahan semulajadi dalam vivix: Polygonum Cuspidatum, Muscadine Grape, European Elderberries dan Purple Carrot
  • Polygonum Cuspidatum (Japanese Knotweed) - tinggi dengan kandungan resveratrol dengan tahap ketulenan mencecah 98% (sangat berkualiti)
  • Muscadine Grape - anggur luar biasa yang mencapai saiz sebesar bola golf. Anggur Muscadine mengandungi tahap polyphenol yang berkali ganda lebih tinggi dari anggur lain. Jadi, kandungan resveratrol juga tinggi
  • European Elderberries - tinggi kandungan anthocyanin, sejenis antioksidan yang kuat. 
  • Purple Carrot - mengandungi beta karotena yang tinggi, setaraf dengan anthocyanin dalam European Elderberries.
  • Lebih hebat dari Vitamin C dan Vitamin E
  • Mampu menghilangkan jeragat tanpa kesan sampingan. Lebih selamat dari ubat jeragat sintetik
  • Melindungi kulit dari Sinar UV A dan UV B yang merosakkan kulit dan menyebabkan jeragat





Baca:


Perbandingan Kandungan Resveratrol Vivix

  • Vivix mengandungi 10 kali ganda resveratrol dari resveratrol sahaja
  • Satu sudu teh vivix mengandungi jumlah resveratrol bersamaan 100 gelas wain merah
  • Satu sudu teh vivix mengandungi jumlah resveratrol bersamaan 22 pil resveratrol
  • Jika dibandingkan dengan harga sebotol vivix, ia terlalu murah dengan khasiat premium yang ditawarkan




Testimoni Hilangkan Jeragat Cepat Dengan Vivix Shaklee

cara hilangkan jeragat cepat dengan vivix shaklee

cara hilangkan jeragat cepat dengan vivix shaklee

rahsia kecantikan artis malaysia

Konsultasi Kulit Jeragat

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin jeragat dan konsultasi hilangkan jeragat dengan berkesan. 

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****
 

Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah. 
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini
Baca selanjutnya...

Tuesday, December 6, 2016

Cara Cantikkan Kulit Zaman Moden Tanpa Suntikan Dan Rawatan Laser

Assalamu'alaikum w.r.t

Setiap wanita idamkan kulit gebu, licin dan cerah berseri tanpa perlu makeup. Pakai makeup tebal-tebal nanti terover jadi macam zombi pulak. Tak ke haru?

Cantik makeup tak sama dengan cantik dari dalam. Cantik makeup hanyalah cantik luaran. Sapu makeup, terus hilang cantik. Cantik dalaman, bangun tidur tak mandi pun tetap cantik. Best kan :)

Orang putih kata natural beauty gitu. Effortless beauty - less is more :)
Tak payah susah-susah untuk cantik, tetap cantik

Ramai yang mencuba alternatif menyuntik vitamin atau buat rawatan laser untuk cantikkan kulit dari dalam.
Tapi, kalau yang takut jarum macam mana?
Sampai bila vitamin yang disuntik akan bertahan dalam tubuh kita?

Macam mana ya, cara nak cantikkan kulit tanpa perlu suntikan atau rawatan laser?
Kekal cantik walau tak pakai makeup?

Miza cadangkan ambil Shaklee Collagen Powder. Bulan Disember ni ada offer yang tak mampu ditolak oleh wanita yang inginkan kecantikan natural.

Baca:
Khasiat Dan Keistimewaan Shaklee Collagen Powder



cantik tanpa makeup tebal



cantik dari dalam dengan shaklee collagen powder

kebaikan shaklee collagen powder untuk kulit cantik


Promosi Shaklee Collagen Powder Disember 2016

Berikut adalah senarai promosi untuk Shaklee Collagen Powder. Promosi ni sah sehingga 31 Disember 2016 sahaja

1. Beli 2 kotak diskaun 5%
  • Jimat 120.84


2. Beli 4 kotak diskaun 5% + 5%
  • Belian dengan harga ahli (15-20% lebih murah, jimat RM254.40)
  • PERCUMA Keahlian Shaklee bernilai RM68.90
  • PERCUMA Kos Penghantaran bernilai RM10.60
  • Cash Back RM43
  • TOTAL JIMAT: >RM300

3. Beli 6 PERCUMA 1
  • Belian dengan harga ahli (15-20% lebih murah, jimat RM381.60)
  • PERCUMA 1 Kotak Shaklee Collagen Powder bernilai RM315.88
  • PERCUMA Keahlian Shaklee bernilai RM68.90
  • PERCUMA Kos Penghantaran bernilai RM10.60
  • CASH BONUS bernilai RM110
  • TOTAL JIMAT: >RM800

Selalunya memang ramai pakat borong beli 7 kotak Shaklee Collagen Powder sebab sangat berbaloi! Bayangkan, jimat lebih RM800. Bila lagi nak borong, masa ni la kan ;)

promosi shaklee collagen powder


Testimoni Shaklee Collagen Powder


cara atasi kulit kering tanpa pengelupasan yang pedih

cara naikkan seri wajah bakal pengantin baru dengan cepat

cara atasi kulit kasar dengan cepat dan selamat

cara kecilkan liang pori akibat jerawat batu
cara hilangkan jeragat dengan cepat
cara melembabkan kulit muka


cara hilangkan parut jerawat dengan berkesan
cara hilangkan sakit lutut warga emas

Baca:
Khasiat Dan Keistimewaan Shaklee Collagen Powder
Testimoni Shaklee Collagen Powder


Konsultasi Kulit Cantik Zaman Moden

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin kulit cantik dan konsultasi kulit gebu flawless tanpa suntikan dan rawatan laser yang berkesan. 

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****
 

Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah. 
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.

Baca selanjutnya...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...