Pakar Cantik

Sunday, June 18, 2017

Pengedar Shaklee Terbaik di Bachok - Hubungi Miza Untuk Servis Tip Top

Mencari Pengedar Shaklee Bachok, Kelantan

Anda warga Kelamtan dan ingin membeli produk Shaklee? Ini peluang keemasan anda! Dapatkan produk Shaklee beserta konsultasi produk dari Puan Miza, pengedar Shaklee di Bachok.

Sebagai pengedar Shaklee Bachok yang professional, Puan Miza akan membantu anda mendapatkan servis terbaik sebagai pelanggannya. Puan Miza pakar dalam menyelesaikan masalah berkaitan kecantikan (jerawat, jeragat dan kulit kusam), kehamilan, berpantang dan penyusuan susu ibu. Puan Miza juga mampu memberi konsultasi berkesan untuk masalah kesihatan yang lain.

pengedar shaklee paling aktif di bachok


Puan Miza sudah beberapa tahun menggunakan produk Shaklee dengan konsisten sejak November 2013 lagi. Ibu beranak satu ini merupakan surirumah sepenuh masa dan menjalankan bisnes Shaklee dengan pendapatan 4 angka hanya dari rumah. Bercita-cita ingin jadikan Bisnes Shaklee sebagai sumber pendapatan utama keluarganya, Puan Miza terus gigih melebarkan sayapnya dalam bidang perniagaan dengan membantu lebih ramai orang sihat dan cantik sambil menjana pendapatan tambahan dengan Shaklee. Doakan beliau terus maju mengorak langkah untuk mencapai cita-citanya. Amiin.




Servis Pengedar Shaklee Bachok


  • Membekal dan menghantar produk Shaklee ke tangan anda
  • Memberi tunjuk ajar dan cadangan produk Shaklee berkenaan masalah kecantikan dan kesihatan
  • Membuat follow-up mengenai perkembangan semasa anda sepanjang mengambil vitamin daripada saya
  • Menguruskan pendaftaran ahli supaya anda mendapat lebih penjimatan (15-25%)
  • Melatih ahli Shaklee di bawah naungan beliau untuk menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee


Hubungi Pengedar Shaklee Bachok Sekarang!

Jom dapatkan vitamin semulajadi yang dijamin selamat, berkesan dan mesra alam daripada Puan Miza.

Hubungi Miza di 019-9363759 untuk order dan konsultasi produk Shaklee yang berkesan.



Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759



Baca selanjutnya...

Saturday, June 17, 2017

Pengedar Shaklee Aktif Di Kota Bharu Sedia COD Dan Beri Konsultasi Terbaik

Mencari Pengedar Shaklee Kota Bharu, Kelantan

Anda warga Kelantan dan ingin membeli produk Shaklee? Ini peluang keemasan anda! Dapatkan produk Shaklee beserta konsultasi produk dari Encik Azim, pengedar Shaklee aktif di Kota Bharu.

Sebagai pengedar Shaklee Kota Bharu yang professional, Encik Azim akan membantu anda mendapatkan servis terbaik sebagai pelanggannya. Encik Azim pakar dalam menyelesaikan masalah berkaitan kecantikan (jerawat, jeragat dan kulit kusam) dan masalah kesihatan yang lain.

Pengedar Shaklee Aktif Di Kota Bharu Sedia COD Dan Beri Konsultasi Terbaik


Encik Azim mula menggunakan produk Shaklee dengan konsisten untuk mengatasi masalah jerawat bernanah yang beliau alami. Alhamdulillah berkat kesabaran dan kesungguhan menggunakan produk Shaklee, masalah jerawat beliau sudah pulih. Bekas jerawat pun makin hilang.



Testimoni jerawat bernanah hilang dan parut hitam semakin pudar

Siapa yang tak jatuh cinta dengan produk Shaklee bila dapat kesan yang best macam ni? Bila dah rasakan sendiri Shaklee Effects, terus Encik Azim berminat nak sebarkan kebaikan produk Shaklee kepada orang ramai.

Jika anda ada masalah yang sama macam Encik Azim, anda bolehlah hubungi beliau untuk mendapatkan konsultasi yang berkesan. Beliau akan ajar cara makan yang berkesan berdasarkan pengalaman sendiri.




Servis Pengedar Shaklee Kota Bharu


  • Membekal dan menghantar produk Shaklee ke tangan anda
  • Memberi tunjuk ajar dan cadangan produk Shaklee berkenaan masalah kecantikan dan kesihatan
  • Membuat follow-up mengenai perkembangan semasa anda sepanjang mengambil vitamin daripada saya
  • Menguruskan pendaftaran ahli supaya anda mendapat lebih penjimatan (15-20%)
  • Melatih ahli Shaklee di bawah naungan beliau untuk menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee


Hubungi Pengedar Shaklee Kota Bharu

Jom dapatkan vitamin semulajadi yang dijamin selamat, berkesan dan mesra alam daripada Encik Azim.

Hubungi Azim di 011-12928581 untuk order dan konsultasi produk Shaklee yang berkesan.


Baca selanjutnya...

Thursday, June 8, 2017

Krim Jeragat Terbaik Hilangkan Jeragat Cepat - Bebas Toksik, Lulus KKM, Terbukti Berkesan

Anda dah cuba macam-macam produk untuk hilangkan jeragat tapi tak berkesan?

Anda pernah cuba krim jeragat tempatan namun kelulusan KKM krim jeragat ditarik balik?

Anda serik dengan krim jeragat beracun yang berkesan cepat namun makin dipakai makin merosakkan kulit anda?

Anda takut tersalah pilih krim jeragat yang mengandungi bahan terlarang dan tiada kelulusan KKM? 
[Baca senarai krim jeragat ditarik kelulusan KKM di sini]

Jadi, anda sedang mencari krim jeragat paling berkesan menghilangkan jeragat cepat tanpa kesan sampingan memudaratkan.

Klik 'Play' Video pendek yang Miza sediakan, anda akan temui jawapannya.






Bagaimana Memilih Krim Jeragat Terbaik?


Krim jeragat yang terbaik tentulah yang paling berkualiti, iaitu bukan hanya berkesan, tapi yang paling penting selamat digunakan.

Kita hanyalah orang kebanyakan, bukan saintis atau pun doktor;

Bagaimana kita nak pastikan kualiti dan keselamatan krim jeragat yang bakal kita beli?

Jadi, Miza kongsikan 3 langkah mudah untuk memilih krim jeragat terbaik:


1. Pilih Krim Jeragat Dari Jenama Antarabangsa Yang Dipercayai


Anda mesti pilih krim jeragat dari jenama antarabangsa yang terkenal dengan kajian mendalam dan berani memberikan jaminan betul-betul selamat dan benar-benar berkesan.

Jenama antarabangsa yang terkenal pastinya memiliki standard piawaian yang tinggi yang perlu dipatuhi. 

Mereka tidak boleh sewenang-wenangnya melanggar prosedur keselamatan yang telah ditetapkan.

Mereka juga tidak boleh suka-suka 'cop' produk mereka bagus tanpa melepasi beberapa siri ujian kualiti.

Mereka juga tidak boleh mendakwa produk mereka selamat dan berkesan tanpa dibuktikan terlebih dahulu.

Betapa ketatnya kawalan terhadap kualiti produk mereka. Jika ada penipuan yang berlaku, tentu sekali jenama mereka akan rosak. Mereka akan rugi besar.

Jadi, jenama seumpama inilah yang perlu anda gunakan - produk kualiti tinggi dengan jaminan berkesan dan selamat digunakan.




2. Pilih Krim Jeragat Diuji Saintis Antarabangsa


Berapa banyak krim jeragat tempatan yang diuji saintis atau kumpulan penyelidik khas?

Berapa banyak syarikat krim jeragat ada makmal penyelidikan untuk menjalankan ujian kualiti sebelum produk dipasarkan?

Sebenarnya, majoriti syarikat krim jeragat tempatan langsung tak ada makmal penyelidikan. Sebabnya, kos pembangunan makmal penyelidikan terlalu tinggi.

Rata-rata mereka mengambil formula yang sudah siap dari kilang. Walau syarikat berlainan, formula mereka sama!

Jadi, pentingnya anda memilih krim jeragat yang diuji saintis antarabangsa kerana kualitinya lebih terjamin.

Anda nak rawat muka yang berjeragat, jangan berkompromi dengan produk yang kualitinya tak dijamin.

Jangan sesekali terpengaruh dengan produk timbang kilo yang dibancuh belakang rumah. Jangan ditambah derita kulit anda!

Buat pilihan bijak sekarang!
Hubungi Miza 019-9363759 untuk konsultasi jeragat yang paling berkesan.





3. Pilih Krim Jeragat Bebas Bahan Terlarang Dan Dijamin Selamat


Anda tentu pernah dengar pasal merkuri, hydroquinone dan paraben.

Tapi, pernahkah anda ambil tahu pasal BHA/BHT, Formaldehyde-Releasing Preservativesm Oxybenzone, Retinol/Retinyl Palmitate / Acetate atau bahan sintetik yang lain?

Semua ini adalah bahan terlarang yang dimasukkan ke dalam krim jeragat dari jenama tempatan. Anda mesti elak guna krim jeragat seperti ini.

Adakah anda cakna bahan yang digunakan dalam produk kecantikan yang disapu pada muka anda?
Sejauh mana anda sedar bahaya bahan sintetik dalam produk kecantikan harian anda?

Semua bahan bukan semulajadi ini akan diserap terus melalui kulit dan masuk ke dalam salur darah.
Bukan hanya akan merosakkan kulit muka, tetapi akan membebankan buah pinggang dan juga sistem badan yang lain. Ini cari penyakit namanya!

Jadi, anda wajib pilih produk kecantikan yang berasaskan bahan semulajadi, bebas bahan terlarang dan yang paling penting, selamat digunakan.





Untuk kesan terbaik, rawatlah jeragat dari dalaman dan luaran.
Klik sini untuk dapatkan vitamin dalaman rawat jeragat dengan cepat.


Set Skincare Semula Jadi Jenama NutriWhite Shaklee



skincare semulajadi untuk jeragat - bebas toksik, lulus KKM dan diuji saintis antarabangsa
HUBUNGI 019 936 3759 UNTUK TEMPAHAN


NutriWhite adalah rangkaian penjagaan kulit dari Shaklee Corporation, jenama yang terkenal dalam bidang makanan tambahan (supplement) semulajadi di dunia

Ia dirumus khas setelah menjalani penyelidikan yang mendalam selama 3 tahun.

Diformulakan oleh gabungan saintis bertaraf dunia dari Jepun dan Amerika yang berjaya mencipta skincare yang paling sesuai untuk kulit Asia.

Produk NutriWhite dihasilkan dari 16 bahan semulajadi yang aktif dari 16 buah negara, menjadikannya sangat istimewa dan pastinya selamat digunakan.




Krim Jeragat Semulajadi - NutriWhite Spot Whitening Treatment


NutriWhite Spot Whitening Spot Treatment adalah krim jeragat yang paling bagus. Ia memenuhi ketiga-tiga kriteria yang Miza nyatakan untuk memilih krim jeragat yang paling berkualiti dan selamat digunakan.

1. Shaklee merupakan jenama antarabangsa yang dipercayai
2. Dicipta dan diuji secara mendalam oleh saintis antarabangsa
3. Dihasilkan dari bahan semulajadi dan bebas bahan terlarang


krim jeragat paling berkesan dan selamat
HUBUNGI 019 936 3759 UNTUK TEMPAHAN


Bagaimana Krim Jeragat NutriWhite Berfungsi?

  • Skincare khas untuk menghilangkan tompok jeragat
  • Mengurangkan kemunculan bintik-bintik hitam jeragat
  • Tompok jeragat yang lama akan semakin cerah 
  • Menjadikan kulit lebih lembut
  • Pati Likuoris dan Peony mempunyai kuasa pencerahan botani yang hebat
  • Cat Claws berfungsi menegangkan kulit
  • Mengandungi Vitamin C aktif yang memperbaiki kulit, meratakan tona dan menghaluskan tekstur kulit dengan efektif



Adakah Krim Jeragat NutriWhite Ini Selamat?

  • Syarikat Shaklee mempunyai standard keselamatan yang sangat ketat
  • Setiap bahan mentah skincare ini menjalani 350 ujian untuk pastikan bebas dari bahan yang didaftarkan merbahaya
  • Lebih 100 000 ujian kualiti dan 23 000 ujian keselamatan dijalankan setiap tahun untuk setiap produk yang dihasilkan.
  • Skincare NutriWhite dijamin bebas dari paraben, merkuri, hydroquinone, bahan kimia bahaya, toksik, pestisid, racun, peluntur, perasa tiruan, pewarna tiruan, formaldehyde, sodium hydroxide, bisphenol-A dan bahan lain




Adakah Krim Jeragat NutriWhite Ini Berkesan?

  • Sudah pasti ia berkesan. Shaklee memberi jaminan setiap produknya bukan hanya berkesan tetapi selamat digunakan.
  • Syarikat telah membelanjakan lebih dari USD 250 juta untuk tujuan penyelidikan dan pembangunan produk.
  • Syarikat telah menjalankan 350 ujian ke atas bahan botani baru untuk memastikan bebas pencemaran, pestisid dan bahan lebihan.
  • Syarikat juga telah menjalankan lebih 250 ujian pestisid untuk memenuhi syarat yang ditetapkan oleh Amerika Syarikat.
  • Semua kos dan ujian ini hanya untuk pastikan krim jeragat semulajadi ini mampu memberikan kesan yang terbaik dan lebih selamat dari krim sintetik.




Apakah Kesan Setelah Mengamalkan Krim Jeragat NutriWhite?

  • Kesan sel kulit yang rosak akibat sinar UV akan diperbaiki
  • Penghasilan melanin dikurangkan
  • Sel kulit rosak akibat jeragat dirawat secara sihat
  • Tompok jeragat semakin cerah
  • Melindungi lapisan kulit dari jeragat baru dan kronik
  • Kulit menjadi lebih halus
  • Kulit semakin cerah
  • Menghilangkan keradangan kulit akibat jeragat
  • Kulit menjadi semakin tegang


Testimoni Pengguna Krim Jeragat NutriWhite


jeragat cepat hilang dengan krim jeragat semulajadi

jeragat semakin pudar seminggu guna krim jeragat shaklee


jeragat pudar 14 hari guna vitamin dan krim jeragat semulajadi




Order Krim Jeragat Semulajadi Sekarang


Klik icon di bawah untuk order sendiri menggunakan kad debit atau kredit. 
Klik sini untuk tutorial menggunakan esell.





Konsultasi Jeragat


Hubungi Miza 0199363759 untuk mendapatkan krim jeragat NutriWhite.

Anda pasti inginkan pulangan terbaik untuk duit yang anda laburkan. Jadi, Miza tawarkan kepakaran dan konsultasi berkesan untuk masalah jeragat

Jika anda perasan, ramai penjual yang hanya tahu menjual tapi tak pandai bagi konsultasi untuk masalah jeragat. Mereka tak mampu menjawab setiap pertanyaan anda dengan yakin. Mereka tinggalkan anda terkapai-kapai dengan soalan tanpa jawapan.

Jangan tersalah pilih pengedar. Jadi, beli dari Miza sekarang! 0199363759


Baca selanjutnya...

Wednesday, May 31, 2017

Pengedar Shaklee Terbaik di Paka, Kerteh dan Kemasik Sedia COD dengan Konsultasi Percuma

Mencari Pengedar Shaklee Paka, Kerteh Dan Kemasik

Anda warga Terengganu dan ingin membeli produk Shaklee? Ini peluang keemasan anda! Dapatkan produk Shaklee beserta konsultasi produk dari Puan Miza, pengedar Shaklee di Paka, Kerteh dan Kemasik.

Sebagai pengedar Shaklee Paka, Kerteh dan Kemasik yang professional, Puan Miza akan membantu anda mendapatkan servis terbaik sebagai pelanggannya. Puan Miza pakar dalam menyelesaikan masalah berkaitan kecantikan (jerawat, jeragat dan kulit kusam), kehamilan, berpantang dan penyusuan susu ibu.

pengedar shaklee terbaik di paka, kerteh dan kemasik - sedia COD bersama konsultasi percuma


Puan Miza sudah beberapa tahun menggunakan produk Shaklee dengan konsisten sejak November 2013 lagi. Ibu beranak satu ini merupakan surirumah sepenuh masa dan menjalankan bisnes Shaklee dengan pendapatan 4 angka hanya dari rumah. Bercita-cita ingin jadikan Bisnes Shaklee sebagai sumber pendapatan utama keluarganya, Puan Miza terus gigih melebarkan sayapnya dalam bidang perniagaan dengan membantu lebih ramai orang sihat dan cantik sambil menjana pendapatan tambahan dengan Shaklee. Doakan beliau terus maju mengorak langkah untuk mencapai cita-citanya. Amiin.




Servis Pengedar Shaklee Paka, Kerteh dan Kemasik


  • Membekal dan menghantar produk Shaklee ke tangan anda
  • Memberi tunjuk ajar dan cadangan produk Shaklee berkenaan masalah kecantikan dan kesihatan
  • Membuat follow-up mengenai perkembangan semasa anda sepanjang mengambil vitamin daripada saya
  • Menguruskan pendaftaran ahli supaya anda mendapat lebih penjimatan (15-20%)
  • Melatih ahli Shaklee di bawah naungan beliau untuk menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee


Hubungi Pengedar Shaklee Paka, Kerteh dan Kemasik

Jom dapatkan vitamin semulajadi yang dijamin selamat, berkesan dan mesra alam daripada Puan Miza.

Hubungi Miza di 019-9363759 untuk order dan konsultasi produk Shaklee yang berkesan.



Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759


Baca selanjutnya...

Tuesday, May 23, 2017

5 Sebab Bisnes Shaklee Paling Menguntungkan Untuk Suri Rumah

Gara-gara kos sara hidup yang semakin hari semakin menjerat, ramai suri rumah mengambil keputusan untuk memulakan bisnes online dari rumah sambil jaga anak. Namun, tak ramai yang mampu survive dan terus bertahan dalam bisnes yang banyak persaingan dan penuh liku ini. Modal yang terlalu besar, lambakan stok yang tak gerak-gerak membuatkan para peniaga mula gulung tikar kerana tak dapat pusing modal. Bukan je tak dapat untung, modal juga turut rentung.

Perlu ke mula sekali lagi, start balik dari kosong dan ulangi langkah yang sama over and over again?
Ada jaminan ke kali ni bisnes anda akan bertambah baik, untung makin banyak?

Puan tak payah pening, puan tak payah risau. Jangan susahkan diri ulangi kesilapan yang sama, rugi masa rugi duit. Miza tunjukkan bagaimana cara buat bisnes online dengan modal kecil tapi untung besar dengan teknik yang dijamin berkesan dan tiada risiko rugi. Apakah bisnes online yang paling menguntungkan untuk suri rumah, tak perlu modal besar, tak payah simpan stok?

Baca: Cara Pilih Bisnes Yang Menguntungkan Untuk Suri Rumah

Tak lain tak bukan, bisnes Shaklee. Miza berani kongsi dengan puan kerana Miza sendiri berada dalam bisnes ni dan dah buktikan teknik yang bakal diberikan ini adalah 100% berkesan.


Bisnes Yang Paling Menguntungkan Untuk Suri Rumah Yang Tak Punya Modal


5 Sebab Bisnes Shaklee Yang Paling Menguntungkan Untuk Suri Rumah

1. Modal Rendah Pulangan Tinggi

Tahukah anda, modal untuk memulakan bisnes Shaklee adalah serendah RM79.50**? Dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee, anda akan menerima Kit Permulaan (Starter Kit) yang mengandungi Panduan Produk (Product Guide), Panduan Perniagaan (Business Guide), Panduan Produk Mini (Mini Product Guide) dan Keistimewaan Shaklee (Shaklee Difference).

Kit Permulaan ini ibarat tiket untuk anda memulakan bisnes Shaklee. Anda berhak mendapat semua ganjaran yang ditawarkan oleh Shaklee iaitu Cash Bonus, Convention Bonus dan Car Bonus. Macam mana nak dapat semua bonus yang ditawarkan ni? Ada strategi tertentu yang hanya akan diajar kepada ahli yang berdaftar di bawah Miza sahaja. Ada kumpulan sokongan online dan juga offline.


Bisnes modal rendah untung tinggi untuk suri rumah bercita-cita besar



**Yuran keahlian Shaklee RM79.50 untuk warganegara yang menetap di Semenanjung Malaysia
**Yuran keahlian Shaklee RM90.10 untuk warganegara yang menetap di Sabah / Sarawak


2. Mentor Yang Komited

Untuk memastikan bisnes yang berkekalan, kita perlulah mempunyai mentor yang betul-betul arif dalam bidang perniagaan yang diceburi. Jangan pilih mentor yang hanya bijak berteori tapi tak ada pengalaman langsung buat jualan. Macam mana nak ajar orang buat jualan kalau diri sendiri tak pernah menjual?

Miza komited belajar dari mentor Miza yang sudah berjaya dalam bisnes Shaklee kerana beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam selok-belok perniagaan. Mereka lebih dahulu merasa jatuh bangun sebagai usahawan Shaklee, jadi mereka ada 'guideline' tersendiri untuk membina bisnes yang lebih kukuh.


cara pilih mentor bisnes yang betul






Setiap ilmu bisnes yang Miza belajar dari mentor akan diperturunkan kepada anak didik Miza pula. Alhamdulillah, Miza berjaya menggilap dua bintang dari susur galur Miza sendiri. Mereka juga sudah mencapai pendapatan 4 angka sebulan dengan bisnes Shaklee secara 'full time' dan juga 'part time'. 

3. Sistem Yang Lengkap

Shaklee menawarkan ganjaran yang lumayan kepada setiap pengedarnya, dan setiap orang mempunyai peluang yang sama rata. Selain mendapat faedah dari untung runcit, setiap pengedar Shaklee juga berhak mendapat faedah seperti bonus prestasi, bonus kepimpinan, bonus subsidi kereta, bonus tambahan, insentif coordinator, insentif istimewa dan juga konvensyen pelancongan.



Setiap pangkat dalam Shaklee ada syarat tertentu yang perlu dipenuhi. Sebagai mentor bisnes Shaklee, Miza akan ajar macam mana cara yang paling berkesan untuk mencapai pangkat yang diingini mengikut sistem yang telah ditetapkan.

4. Platform Online dan Offline

Bisnes Shaklee menawarkan pelan pemasaran secara online dan juga offline. Setiap pengedar bebas memilih cara pemasaran yang mereka selesa. Bagi suri rumah yang mempunyai pergerakan terbatas bersama anak kecil, anda boleh membuat pesanan melalui online dan Shaklee akan uruskan penghantaran pesanan terus kepada pelanggan anda. Senang sangat kan nak buat bisnes Shaklee, hanya di hujung jari sahaja.

bisnes online paling tepat untuk suri rumah

bisnes online paling bagus untuk suri rumah

bisnes online tanpa simpan stok

Bagi suri rumah yang lebih suka keluar rumah dan melakukan COD (Cash On Delivery) dan bersosial bersama pelanggan anda, anda boleh membuat pesanan dari cawangan Shaklee dan menghantar sendiri kepada pelanggan anda. Bukan hanya dapat buat duit, tapi boleh juga buat kawan.

5. Produk Permintaan Tinggi

Produk Shaklee merupakan produk permintaan tinggi. Setiap bulan ada sahaja pelanggan baru yang ingin mencuba produk Shaklee. Bila dah cuba produk Shaklee memang akan jatuh cinta dan akan repeat order. Kalau awalnya hanya mencuba vitamin, lama-lama akan cuba produk penjagaan kulit dan juga penjagaan rumah pula. Pendek kata, semua produk Shaklee akan dicuba kerana sangat berpuas hati dengan kualiti yang ditawarkan oleh Shaklee.

produk paling laris untuk bisnes online

produk paling laku untuk bisnes online
Paling istimewa mengenai produk Shaklee adalah ia terbukti selamat dan berkesan melalui kajian saintifik. Shaklee menjalankan landmark study ke atas vitamin keluarannya dan setiap keputusan menunjukkan pengguna Shaklee memiliki tahap kesihatan yang lebih baik berbanding sebelum menggunakan produk Shaklee.

Produk yang diyakini pastinya mempunyai ramai peminat dan bilangannya makin bertambah setiap hari. Sebagai seorang yang bijak, kita haruslah mengambil peluang ini untuk menjadi pengedar Shaklee dan sebarkan setiap kebaikan produk Shaklee. Kita semua berhak jalani hidup yang lebih baik, dari segi kesihatan dan kewangan. Kita juga berhak ada masa yang lebih berkualiti untuk keluarga.


Carian berkaitan: 
  • bisnes shaklee 
  • bisnes online shaklee 
  • shaklee business 
  • cara buat bisnes shaklee 
  • cara daftar ahli shaklee 
  • cara mula bisnes shakle 
  • kelebihan bisnes shaklee 
  • mentor bisnes shaklee


Anda Berminat Menjadi Pengedar Shaklee Dan Nikmati Ganjaran Hebat?

Dengan kualiti produk yang terjamin, Miza memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya Nor Amizah Azid 019-9363759 jika berminat menjadi pengedar Shaklee, kehadiran anda amat dialu-alukan!

Jana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee. Sertai Miza dalam group rahsia untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah. Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Baca selanjutnya...

Monday, May 22, 2017

Cara Pilih Bisnes Dari Rumah Yang Menguntungkan Untuk Suri Rumah

Zaman sekarang zaman pakai duit. Suami seorang yang kerja memang tak cukup untuk tampung perbelanjaan harian keluarga. Lagi-lagi ada banyak komitmen, tanggungan pula ramai. Kalau difikir-fikir, antara kecilkan belanja dengan besarkan pendapatan, kita tiada pilihan. Kita terpaksa akur dengan desakan hidup, kos sara hidup semakin hari semakin meningkat dan kita tak selamanya mampu mencatu perbelanjaan kita. Nak tak nak, kita kena besarkan pendapatan kita.

Sebab itu, ramai ibu yang tidak bekerja ingin meringankan beban suami, mula terfikir-fikir untuk menjalankan bisnes dari rumah. Dengan kemudahan teknologi zaman sekarang, ramai yang memilih untuk berbisnes secara online sambil jaga anak di rumah.

Namun, apakah bisnes yang paling menguntungkan untuk ibu beranak tiga yang tak punya modal besar?

Apakah ciri-ciri bisnes yang mendapat repeat order yang tinggi dan keuntungan lumayan untuk peniaga?

Bagaimanakah cara memilih bisnes dari rumah yang menguntungkan untuk surirumah?


cara pilih bisnes yang menguntungkan untuk suri rumah


Cara Pilih Bisnes Dari Rumah Yang Menguntungkan Untuk Suri Rumah

1. Pilih Bisnes Yang Bermodal Rendah

Surirumah yang baru berjinak-jinak memulakan perniagaan perlu bijak memilih bisnes yang tak perlukan modal yang besar. Elakkan terjebak dengan bisnes yang bermusim seperti menjual pakaian. Jangan mulakan bisnes yang memerlukan anda membeli stok jualan dalam kuantiti tertentu, yang pastinya akan memakan modal yang agak besar.

cara pilih bisnes bermodal rendah tapi untung besar


Bisnes yang melibatkan fesyen berkembang dengan cepat, dan stok juga perlu bergerak laju. Kalau stok lambat gerak, belum sempat pulang modal dah kena beli stok baru. End up, stok anda berlambak-lambak dan aliran tunai semakin negatif, anda rugi.

Seboleh-bolehnya pilih bisnes yang menggunakan duit pelanggan. Pelanggan bayar, baru anda order dari pengeluar dan pengeluar yang akan pos kepada pelanggan anda. Anda ibarat orang tengah yang menguruskan order pelanggan. Sangat mudah dan menjimatkan.


2. Pilih Bisnes Yang Menawarkan Mentor

Mentor dalam bisnes sangat penting kerana ia ibarat penunjuk arah kepada bisnes kita. Mentor bisnes yang bagus adalah yang lebih arif dan berpengalaman luas dalam bisnes yang kita baru nak mula. Pastinya mentor sudah terlebih dahulu makan asam garam dalam bidang perniagaan dan akan membantu anda membuat langkah yang betul dalam bisnes.

fungsi mentor dalam bisnes


Anda tak perlu buat eksperimen cuba cara A, B atau C untuk berjaya dalam bisnes. Anda hanya perlu ikut langkah yang sudah mentor anda lalui dan terbukti berjaya. Jimat masa dan wang. Anda hanya perlu berusaha dalam strategi yang betul, dan kejayaan pasti milik anda!

3. Pilih Bisnes Yang Mempunyai Sistem Yang Lengkap

Untuk berjaya dalam bisnes, anda perlu ada satu sistem yang boleh membantu bisnes anda berkembang dengan cepat. Ia bukan sekadar 'flow' atau aliran dari awal sampai akhir, tapi bagaimana anda membesarkan bisnes anda dengan strategi tertentu tanpa modal yang besar.

cara buka cawangan bisnes baru tanpa modal besar dan kedai fizikal


Ibaratnya, anda nak buka cawangan perniagaan anda tapi tak perlu ada kedai fizikal dan pekerja yang ramai. Sistem inilah yang akan menentukan berapa cepat cawangan baru anda dibuka tanpa kos yang tinggi dan pulangan modal dan keuntungan yang berkali ganda.

4. Pilih Bisnes Yang Menggunakan Platform Online

Sebagai suri rumah yang memilih bisnes online dari rumah, pastinya anda menggunakan medium seperti Blog, Facebook dan Instagram untuk pemasaran produk anda. Namun, anda mungkin mengalami kesukaran untuk keluar mengepos barang pelanggan kerana tidak mempunyai kenderaan atau anak anda terlalu kecil lagi untuk ikut bersama ke pejabat pos.

cara buat bisnes online tanpa modal besar dan tak perlu simpan stok


Jadi, anda digalakkan memilih bisnes yang membolehkan anda membuat pesanan melalui online juga. Anda menempah produk dari laman web syarikat pengeluar dan mereka yang akan membuat penghantaran secara terus ke rumah pelanggan anda. Ini bukan hanya menjimatkan masa anda tetapi juga menjimatkan duit minyak anda ke pejabat pos. Dan juga kurang tekanan kerana terpaksa menyiapkan diri dan si kecil sebelum keluar rumah.

5. Pilih Bisnes Yang Menawarkan Produk Keperluan

Dalam keadaan ekonomi yang gawat sekarang, anda perlulah bijak memilih produk untuk berniaga. Anda digalakkan memilih produk yang menjadi keperluan pengguna, bukan produk kehendak. Pengguna yang terpaksa mengecilkan perbelanjaan pasti akan memotong peruntukan untuk memuaskan kehendak hati, yang mana tak perlu seperti baju baru, tudung baru dan kasut baru. Mereka masih boleh memakai baju lama, tudung lama dan kasut lama selagi masih elok.

cara tingkatkan pendapatan bulanan dengan cepat


Mereka tidak akan berkira untuk belanjakan duit bagi produk keperluan yang mana akan memberi kesan besar kepada kesihatan, kecantikan rupa paras dan penampilan pengguna. Produk yang tepat dan diyakini pastinya akan mempunyai 'repeat order' yang tinggi. Secara tidak langsung, bisnes anda akan sentiasa berjalan kerana mendapat permintaan yang tak putus-putus. Best kan bisnes macam ni?

Baca: Bisnes Paling Menguntungkan Untuk Suri Rumah Yang Tak Ada Modal


Carian berkaitan: 
  • bisnes modal kecil
  • bisnes online dari rumah
  • online business 
  • cara buat bisnes online untuk surirumah 
  • cara mula bisnes tanpa modal
  • kelebihan bisnes di rumah tanpa kedai
  • mentor bisnes yang bagus
Baca selanjutnya...

Saturday, May 20, 2017

Cara Pastikan Bekalan Susu Mencukupi Semasa Ibu Sedang Berpuasa di Bulan Ramadhan

Dalam keterujaan menyambut kedatangan Ramadhan yang dinanti-nanti, para ibu yang menyusukan bayi pasti terselit sedikit kebimbangan. Bimbang kalau-kalau susu badan tak cukup semasa berpuasa. Bimbang si manja anda kelaparan dan tidak mendapat nutrisi secukupnya untuk membesar. 

Ibu yang menyusukan bayi memerlukan lebih banyak kalori daripada wanita biasa. Seharian berpuasa tentu akan membakar lebih banyak kalori ibu menyusu dan menjadikan mereka lebih cepat lapar, haus dan penat. Macam mana nak uruskan diri sendiri, keluarga dan kerjaya jika badan cepat penat? Tentu fokus anda terganggu dan mungkin akan menjejaskan prestasi kerja di pejabat. Kena marah dengan bos, anda jadi semakin tertekan. Jadi, anda mencari penyelesaian kepada masalah berikut;

Bagaimanakah cara memastikan susu ibu cukup walaupun sedang berpuasa?
Bagaimanakan cara memastikan ibu menyusu kekal bertenaga sepanjang hari sampai berbuka puasa?



cara pastikan susu ibu cukup walaupun berpuasa


Miza kongsikan beberapa tips sebagai persediaan untuk ibu menyusukan bayi berpuasa dengan bertenaga tanpa menjejaskan bekalan susu untuk si manja anda.


Persediaan Berpuasa Untuk Ibu Menyusu Supaya Badan Tak Cepat Penat Dan Susu Badan Sentiasa Cukup

Ibu yang menyusukan bayi diberikan rukhsah untuk tidak berpuasa di bulan Ramadhan jika mereka risau berpuasa akan mengancam keselamatan ibu dan bayi. Walaupun tidak berpuasa, para ibu menyusu masih boleh melakukan ibadat lain di bulan Ramadhan seperti mengaji al-Quran, berzikir, solat terawih dan mendengar alunan bacaan al-Quran.

Namun, setiap dari kita pasti tak mahu melepaskan peluang berpuasa di bulan Ramadhan yang mulia. Pastinya, berpuasa di bulan Ramadhan tiada tolok tandingannya berpuasa ganti di bulan lain. Semoga Allah mudahkan setiap urusan para ibu yang ingin meneruskan berpuasa walaupun menyusukan bayi. Ikuti tips berpuasa di bulan Ramadhan untuk ibu berpuasa.


1. Ambil Air Yang Cukup, Kekal Hidrat

Para ibu menyusu perlu ambil air kosong yang secukupnya, sekurang-kurangnya 2-3L sehari. Banyakkan menu berbuka dan bersahur yang berkuah seperti bubur dan sup serta banyakkan makan buah-buahan. Lebihkan makanan berserat untuk mengelakkan sembelit.

Tips minum air kosong yang mencukupi semasa bulan puasa ialah:

  • Untuk kekal hidrat sepanjang hari, amalkan Performance Drink Shaklee semasa sahur dan berbuka puasa.

2. Ambil Makanan Yang Berkhasiat Dan Tinggi Serat

Pastikan makanan yang diambil semasa sahur adalah berkhasiat dan tinggi serat. Lebihkan pengambilan protein dan air semasa bersahur. Boleh juga amalkan madu kerana ia membantu penyerapan kalsium dan menjadi sumber tenaga. Kurma juga mampu memberikan tenaga segera untuk ibu menyusu yang berpuasa.

Elakkan makanan yang tinggi gula dan garam kerana ia akan menyerap kandungan air dari sel dan menyebabkan dehidrasi. Elakkan juga minuman berkafein dan berkarbonat.

3. Kerapkan Menyusu Bayi / Pam Susu

Para ibu perlu kerapkan menyusu bayi kerana akan merangsang penghasilan susu dengan lebih banyak. Jika bekerja, teruskan sesi mengepam susu seperti biasa. Seeloknya, sebelum sahur para ibu mengepam susu terlebih dahulu. Jika mampu, sediakan stok susu terlebih awal sebelum masuk bulan puasa lagi.

Penghasilan susu ibu adalah berdasarkan rule supply and demand. Kerapkan menyusu dan mengepam susu supaya otak anda menghantar signal untuk terus menghasilkan susu. Sentiasa berfikiran positif dan berdoa sungguh-sungguh supaya bekalan susu cukup untuk bayi anda. 

4. Rehat Yang Cukup

Ibu menyusu perlu mendapatkan rehat yang cukup untuk menggantikan tenaga yang digunakan sepanjang hari untuk berpuasa, menguruskan rumah dan kerjaya serta menyusukan bayi. Elakkan diri daripada melakukan aktiviti lasak dan aktiviti luar rumah. Ibu yang bekerja seeloknya menggunakan masa makan tengah hari untuk berehat. Bagi surirumah, ibu digalakkan berehat apabila anak tidur.

5. Ambil Supplement Tambahan

Tidak dinafikan, semasa berpuasa agak sukar untuk memenuhi semua keperluan nutrisi yang diperlukan oleh ibu menyusu. Ditambah pula ibu yang bekerja tak sempat untuk memasak dan menyediakan menu berbuka dan bersahur yang sempurna. Cara terbaik untuk memastikan anda dan keluarga mendapat nutrisi terbaik sepanjang bulan Ramadhan, ambillah supplement tambahan. Tapi awas, pilihlah supplement yang dijamin selamat dan berkesan. Semestinya Miza mencadangkan supplement dari jenama Shaklee kerana ia dihasilkan dari kajian saintifik dan disokong berkesan dan selamat melalui landmark study (klik)


Vitamin Ibu Berpuasa Yang Menyusukan Bayi

1. ESP + Meal Shake + Performance Drink (Triple Gems)

milk booster untuk ibu menyusu yang berpuasa dan bekerja


2. Alfalfa Complex

  • Herba yang kaya dengan nutrien, tinggi serat dan digelar raja segala tumbuhan kerana terlalu banyak khasiatnya untuk kesihatan kita
  • Bertindak sebagai milk booster untuk merangsang pengeluaran susu ibu dengan lebih cepat
  • Kandungan serat yang tinggi mampu mengatasi masalah sembelit
  • Bersifat antikulat dan anti alergik yang bagus untuk merawat masalah keputihan 


3. Vita-Lea Iron Formula

  • Mengandungi 28 vitamin dan mineral lengkap yang diperlukan oleh tubuh orang dewasa untuk berfungsi pada tahap optimum
  • Kandungan zat besi membantu dalam penghasilan darah merah dan mengelakkan masalah anemia di kalangan ibu menyusu
  • Para ibu menyusu perlu mengambil makanan yang berkhasiat dan cukup semua keperluan vitamin dan mineral kerana ia akan turut dibekalkan untuk anak yang sedang menyusu


4. B-Complex

  • Vitamin B-Complex Shaklee lengkap dengan semua vitamin yang diperlukan oleh badan kita
  • B-complex berfungsi untuk menukarkan makanan kepada tenaga dan memberikan tenaga kepada badan kita semasa berpuasa
  • Pengambilan vitamin B-Complex akan membantu ibu menyusu yang bekerja lebih fokus dan mengurangkan tekanan semasa bekerja




5. Ostematrix

  • Ostematrix mengandungi keperluan kalsium yang mencukupi untuk ibu menyusu
  • Mengandungi Magnesium yang membantu melembutkan najis dan mengelakkan masalah sembelit semasa berpuasa
  • Kalsium antara mineral yang paling banyak hilang dari badan ibu menyusu kerana diperlukan untuk menghasilkan susu
  • Sangat penting ibu menyusu mengambil kalsium yang cukup untuk mengelakkan osteoporosis



6. Sustained Relase Vita-C Plus

  • Vitamin C berfungsi menguatkan sistem imun badan kita
  • Ibu menyusu yang berpuasa pastinya inginkan kesihatan yang terbaik.Jika badan mudah jatuh sakit, macam mana nak uruskan diri, keluarga dan juga perlu keluar bekerja
  • Anak yang menyusu juga akan mendapat risiko jatuh sakit jika ibu sendiri tidak sihat
  • Vitaminn C juga bertindak menghasilkan kolagen yang berfungsi menegang dan menganjalkan kulit. Tentulah para ibu nak cantik jelita di pagi raya kan?




Baca juga: Vitamin Untuk Kekal Bertenaga Dan Hidrat Sepanjang Hari Di Bulan Ramadhan


Testimoni Set Puasa Shaklee


cara banyakkan susu bagi ibu berpuasa dan bekerja

ibu menyusu yang bekerja dan berpuasa susu banyak dan cukup untuk si manja


ibu menyusu berpuasa tanpa gangguan bekalan susu ibu

cara banyakkan susu ibu di bulan puasa

bulan puasa susu ibu mencurah-curah


Order Set Puasa Shaklee Sekarang!

Hubungi Miza 0199363759 untuk dapatkannya dengan segera. Atau klik link ni untuk terus Whatsapp tanpa save nombor www.wasap.my/60199363759

Lagi cepat anda amalkannya, lagi cepat anda merasa kesannya. Jangan nanti dah hujung-hujung puasa baru nak order Set Puasa, alamatnya puasa tahun ni lemah longlai sepanjang hari. Rugi sangat, jangan disia-siakan Ramadhan tahun ini kerana kita masih belum pasti Ramadhan tahun depan ada lagi untuk kita. Jadi, orderlah sekarang :)

Setiap pembelian Produk Shaklee dari Miza akan diajarkan cara makan yang betul serta konsultasi berterusan dan layanan istimewa dari Miza. Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)

Atau anda boleh memesannya terus di icon di bawah. Tutorial menggunakan esell di sini

Nak lagi murah, daftar ahli Shaklee dengan Miza sekarang!


Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?



Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya Nor Amizah Azid 019-9363759 jika berminat menjadi pengedar, kehadiran anda amat dialu-alukan!

Jana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee. Sertai Miza dalam group rahsia untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah. Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Baca selanjutnya...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...