Amizah Azid

Wednesday, August 24, 2016

Testimoni Ostematrix Shaklee

Assalamu'alaikum w.r.t

Kita sedia maklum Kalsium diperlukan untuk membina tulang yang sihat dan kuat. Tahukah anda, Ostematrix Shaklee bukan sekadar kalsium? Ostematrix Shaklee mengandungi gabungan Kalsium, Magnesium dan Vitamin D3 untuk membantu penyerapan kalsium ke dalam tulang. Pengambilan kalsium tanpa magnesium dan vitamin D3 akan menyebabkan kalsium tak dapat diserap sepenuhnya ke dalam tulang dan mungkin akan meninggalkan endapan mineral di dalam tubuh.

Untuk khasiat dan keistimewaan Ostematrix Shaklee, klik sini



Ostematrix menyokong tulang yang kuat

Kandungan Ostematrix Shaklee

Testimoni Ostematrix Shaklee

Ostematrix Shaklee telah menolong ramai ibu mengandung yang mengalami malasah sembelit dan kekejangan serta membantu orang yang mengalami masalah insomnia, senggugut, buasir, dan migrain. Scroll gambar di bawah untuk melihat lebih banyak testimoni Ostematrix Shaklee.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 




 Sumber

Order Ostematrix Shaklee Sekarang!

Berminat mencuba Ostematrix Shaklee? Order melalui eSell sekarang (klik icon). Perlukan tutorial untuk menggunakan eSell, klik sini

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=167248f62dbaf61aff4b7d1be9439282

Ingin membeli Ostematrix Shaklee dengan harga lebih murah? Hubungi saya di 019-936 3759, tanya saya bagaimana! Kenapa bayar lebih kalau boleh berjimat? ;)



Baca selanjutnya...

Wednesday, August 17, 2016

Outing Mak-Mak

Assalamu'alaikum w.r.t

Pertama sekali, Umar tengah tidur. Bila Umar tidur, Ibu bosan. Bila Ibu bosan, Ibu mula mengelamun dan berkarang-karangan dalam hati. Lalu Ibu terfikir, kenapa tak berkarang-karangan dekat blog je? 

Malam kelmarin, kawan lama Ibu WhatsApp Ibu ajak pergi KWSP Dungun untuk tukar simpanan konvensional ke simpanan patuh syariah. Kawan lama Ibu, Kak Kim kerja sama department dengan Ibu masa zaman kegemilangan Ibu dulu. Yelah, kerja Engineer mana tak gemilang, kan? Gemilang tak gemilang masa tu, Ibu kerja sampai lewat malam. Pernah catat rekod kerja sampai 12 tengah malam sorang-sorang dalam office. Haa tu bukan setakat gemilang ya, itu gila. Gila kerja. 

Ibu rasalah kan, keputusan Ibu untuk berhenti kerja dan jadi SAHM (Stay At Home Mom) adalah antara keputusan terbaik yang pernah Ibu buat. Walaupun kerja surirumah tak glamour dan tak gemilang macam Jalur Gemilang (mentang-mentang dah nak merdeka), Ibu suka sebab Insyaallah Ibu punya banyak masa untuk jaga dan besarkan Umar. Ibu akui, Ibu bukanlah seorang yang penyabar. Mungkin Tuhan sengaja tetapkan jalan ini untuk Ibu didik jiwa Ibu jadi lebih penyabar dan berlapang dada dengan setiap ketentuan-Nya. 

Eh, apa jadi pada WhatsApp Kak Kim tu? :P

Setelah berjanji dan menepati janji, akhirnya Kak Kim datang ke rumah Ibu pagi tadi. Pagi takdelah pagi sangat, dalam pukul 9 lebih macam tu. Ibu agak cuak sebab Umar masih belum bangun! dan semestinya belum mandi. Nasib baik Kak Kim ibu beranak dua ini memahami kerenah anak kecil yang bermacam ragam - kadang-kadang bangun awal, kadang-kadang bangun lewat. Ikut suka dia je kan nak bangun pukul berapa. Nasib baiklah tak kena solat Subuh budak-budak kecik ni :P

Sambil tunggu Umar bangun sambil buat air, hidang biskut raya (yang tak habis-habis lagi) sambil sembang dengan Kak Kim dan anaknya, Nuha. Nuha ni boleh tahan talkative orangnya. Tanya itu ini, malangnya acik ni tak pandai translate lalu iyakan aje. Haha sorry ya Nuha. Tunggu awak besar sket acik layan Nuha cakap, dong wori bi hepi :)

Bila Umar bangun je cepat-cepat mandikan dan siapkan Umar. Boleh tahan mengah Ibu nak siapkan Umar. Mana taknya, Umar seberat 7.6kg itu agak aktif masa mandi. Terkial-kial Ibu dalam toilet. Nak pakai pampers dan baju pun bukan main lagi dia nak meniarap sana-sini.

Biasanya kalau nak keluar, akan ada assistant yang tolong Ibu. Konon-konon PA gitu. Haha. Sekarang semua kena berdikari. Dulu kat kampung bolehlah mintak tolong mak atau adik tolong masa nak mandikan dan siapkan Umar. Masa jalan-jalan Abah Umar atau Tokma atau Cikni atau Tok Abah (belah abah Umar) akan tolong pegang Umar. Kalau Ibu sendiri yang pegang Umar, pingsanlah. Malamnya confirm kena urut. Merasalah nikmat berdikari hari ni. Harap-harap tak teruk sangat sakit urat dan tak perlu diurut. 

Eh bilalah nak sampai Dungun ni -_-"

Dah sampai Dungun, melilau-lilau cari bangunan bertulis KWSP. Punyalah melilau, akhirnya terlepas jua lalu Kak Kim pun U-turn. Bagi sesiapa yang tak biasa pergi Dungun tapi nak pergi KWSP Dungun, boleh lah hafal alamat dan gambar di bawah. Kalau taknak hafal, Waze ajelah senang. Jangan disia-siakan teknologi yang dicipta untuk memudahkan hidup kita, rugi! BTW (by the way), gambar ihsan google.


KWSP Dungun Lot No. 84321, Tingkat Bawah Wisma MDD Jalan Yahya Ahmad, 23000 Dungun, Terengganu, Malaysia.

Lalu setelah U-turn dan berparking kereta warna hijau yang bernombor platkan P**, maka kami 3 orang pun menapaklah ke bangunan KWSP. Sekali lagi, Ibu tak biasa jalan-jalan tanpa PA. Berpeluh-peluh Ibu kendong Umar dan handbag yang dipenuhi pampers dan baju spare Umar. Botol air Ibu terpaksa ditinggalkan dalam kereta. Ibu tak boleh kalau tak bawak botol air, rasa tak complete macam tak pakai selipar. Tapi tadi rasa macam dah complete sangat dah sampai sengaja tinggalkan botol air sebab tak cukup tangan :P

Bila dah beranak ni dan PA takde hari ni mulalah Ibu berangan nak beli handbag baru yang lebih besar yang boleh sumbat semua dalam tu. Pampers, wet wipes, baju spare, purse, hand sanitizer, botol air dan barang-barang yang dibeli. Amboi melampau barang shopping pon nak masuk handbag. Nantilah Ibu google handbag multipurpose serbaguna serba bagai. Kalau berkenan Ibu beli baru. Kalau tak berkenan Ibu buat sendiri. Amboi!

Dalam Ibu duk berangan tu, tiba-tiba je dah sampai dalam bangunan KWSP lalu disapa staff KWSP di muka pintu, "Assalamu'alaikum, puan nak buat apa?"

Kami pun jawablah salam, soalan dijawab soalan
"Bagaimana cara menukar simpanan KWSP konvensional ke simpanan KWSP patuh syariah?" Amboi skema sangat tu.

Staff tadi ambilkan tiket giliran untuk kami, tak sempat duduk no giliran kami sudah dipanggil. Amboi cepat sangat ni. Proses dia sangat sekejap, bagi IC (Identification Card - Kad Pengenalan) kepada staff yang jaga kaunter, bagi cap ibu jari kanan, selet ibu jari kanan dekat akad simpanan shariah and you're done! 2 minit pun tak sampai!

Bagi sape-sape yang nak tukar KWSP konvensional ke KWSP patuh syariah, anda bolehlah ke cawangan KWSP segera kerana tempoh pendaftaran dibuka dari 8 Ogos 2016 hingga 23 Disember 2016, atau sehingga quota habis. Yes, you heard me right, ada quota dan berdasarkan pat-pat siku lipat siapa cepat dia dapat. Sebab apa? Sebab peruntukan dana permulaan yang sangat terhad, iaitu RM100billion je. RM100B pon 'JE'? Hello, berapa juta rakyat Malaysia? Googlelah sendiri :P

Memang kena pergi branch ke? Kalau tukar KWSP patuh syariah online tak boleh ke? Leceh lah nak kena pergi branch - kena mintak time off dengan bos, kena drive, kena cari parking, kena ambik tiket nombor giliran, kena tunggu nombor giliran dipanggil, kena bla bla bla..

Tak boleh, dik. Sekarang sistem online untuk tukar KWSP patuh syariah tidak disediakan, ya. Adik kena rajin, usaha lebih sikit. Sebab apa? Usaha tangga kejayaan. Kalau adik bernasib baik, usaha escalator atau lif kejayaan. Untung-untung dapat kehidupan yang gemilang dunia akhirat. Semoga berjaya dik! :)

Bagi sesiapa yang masih belum menamakan penama simpanan KWSP anda, anda juga boleh berbuat demikian di cawangan KWSP yang anda pergi tadi. Alang-alang tukar akaun konvensional ke patuh syariah, apalah salahnya check penama akaun simpanan anda. Sebenarnya, kalau nak check penama boleh check online je. Kalau dah ada penama, baguslah. Kalau belum ada penama, cepat-cepat namakan penama anda. Permohonan penamaan hanya boleh dibuat di branch ye adik-adik. 

Hakak mintak tolong staff KWSP yang uruskan segala dari daftar online, check dah ada penama ke belum, isi borang penama dan tekan tiket nombor giliran. Sebab apa sebab hakak beranak kecik, asyik terkial-kial je. Isi borang pon dah tiga kali. Borang pertama salah isi status Ibu-Anak. Patutnya kena isi Ibu sahaja. Staff KWSP yang baik hati tolong salin borang hakak ke borang yang baru dan koyakkan borang salah tadi tu. Masa kat kaunter, staff bagitahu hakak dakwat maklumat penama dengan saksi kena sama. Hakak guna pen hitam, tapi saksi hakak, Kak Kim isi dengan pen biru. Hadoi kenapa tak perasan? Lalu akak tadi tolong isi lagi sekali borang penamaan untuk hakak. Proses ni pon sekejap je kalau bukan sebab isi borang 3 kali. 

Fuh panjang jugak karangan Ibu hari ni. Eh tadi hakak. Nak guna kata ganti diri Ibu ke Hakak ni? Gara-gara karangan panjang, status sendiri pun sudah lupa. Saya stick dengan Ibu je lah ya, kedengaran murni dan suci :) semacam minyak masak seri murni lah pulak :P

Dah taip panjang-panjang ni takde tajuk lah pulak. Pening jap fikir nak letak tajuk apa. 

Pengembaraan hari rabu
Pengembaraan empat sekawan

Mengembara lah sangat setakat pergi Dungun tu je.

Memandangkan hari ni 2 ibu outing bersama anak masing-masing, kita buat tajuk "Outing Mak-Mak" lah ye. Baru kena tajuk dengan isi. Barulah cikgu karangan tak pening nak bagi markah :P
Baca selanjutnya...

Friday, August 5, 2016

Karangan Halimunan

Assalamu'alaikum w.r.t


Pertama sekali, terima kasih kerana masih sudi singgah di blog yang suam-suam kuku dan penuh sawang ni. Last time saya update blog adalah pada 31 Dec 2015, bertajuk Testimoni Alfalfa Complex Shaklee. Alfalfa Complex merupakan produk Shaklee yang mula-mula saya consume sebab nak detok badan kasi bersih, barulah khasiat vitamin dan makanan lain senang nak serap masuk ke dalam sel-sel badan. Sekarang pun saya masih meneruskan makan Alfalfa Complex sebab masih mahu detox badan setiap hari, sebab setiap hari badan saya terdedah dengan toksin - dari persekitaran dan juga makanan yang saya makan.

Puan, detox itu apaan sih?
Miss, detox itu singkatan dari perkataan Inggeris detoxification yang bermaksud proses penyingkiran bahan toksik (beracun) dari badan. 

Puan, apakah badan kita beracun?
Iya, Miss. Badan kita beracun.

Terus, bagaimana ya puan?
Apa lagi, detox lah! :P

Dan dan keluar dialog ala-ala sinetron ni kenapa pulak? Hadoii.

Kenapa saya kena detox badan saya SETIAP hari?
- Setiap hari saya hirup udara dari persekitaran yang tak bersih (asap kereta/asap rokok/asap pembakaran terbuka).
- Setiap hari saya makan makanan yang mengandungi bahan pengawet, pewarna dan perasa tiruan, suntikan hormon, dan juga logam berat.
- Toksin yang terkumpul dalam badan saya lama-lama akan jadi bukit (bukit toksin dalam usus :P)
- Saya taknak bukit toksin wujud dalam usus saya, maka saya detox.




Gambar ihsan google

Errr panjang pulak cerita detox ni -_-"
OK, sambung cerita karangan halimunan pulak, cerita detox saya sambung dalam lain entry. 

Dalam entry ni (klik) saya ada cerita pasal saya kawen, mengandung dan berhenti kerja. Dan entry seterusnya kebanyakannya cerita Shaklee. Maka dalam entry kali ini saya nak sambung cerita mengandung - which is beranak.

Alhamdulillah saya telah selamat melahirkan bayi lelaki seberat 3.25 kg pada 11 Februari 2016, 8:11 pagi. Cerita beranakkan #umarmohamedafiq yang penuh suka duka insyaallah akan dicompilekan dalam entry lain. Mungkin saya akan selitkan tips untuk ibu yang nak bersalin, especially untuk first time mother macam saya.

Sebenarnya ada banyak benda saya nak cerita dalam blog ni, tapi sebab kekangan masa dan tanggungjawab sebagai isteri, ibu, anak, kakak, kawan, jiran dsb (dan sebagainya), saya hanya mampu buat karangan dalam hati. Boleh dikatakan tiap-tiap hari saya buat karangan halimunan dalam hati. Betapa saya nak tekankan tahap tak nampak (invisibility of) entry blog saya sampai guna term karangan halimunan. Kalau cakap takde entry atau blog berhenti rehat seketika kembali selepas ini kan lagi senang nak faham kot (?) Tapi itulah, nak jugak panjangkan entry sebab nak lepas gian lama tak menaip, harap pembaca bersabar dengan penulis.

OKlah, tanggungjawab sudah memanggil. Saya sudahi entry suam-suam kuku dengan sekeping gambar #umarmohamedafiq. Btw (by the way), bagi sesiapa yang masih blur-blur apa benda #umarmohamedafiq ni, ia adalah hashtag yang saya buat untuk anak lelaki saya yang bernama Umar bin Mohamed Afiq. Kalau rasa nak ikuti perkembangan anak saya, boleh search hashtag #umarmohamedafiq di Instagram atau Facebook.

Latest photo - taken at 0900 hours today (5th August 2016) 

XOXO,
amizahazid


Baca selanjutnya...

Thursday, December 31, 2015

Testimoni Alfalfa Complex Shaklee

Assalamualaikum w.r.t

Alfalfa, sejenis tumbuhan herba terkenal dengan jolokan raja segala tumbuhan kerana kaya dengan pelbagai khasiat. Antara khasiat yang ditawarkan oleh Alfalfa ialah: sebagai perangsang susu ibu (milk booster), agen detox untuk mengeluarkan toksin dan kolestrol dari darah, merawat masalah keputihan dan membantu mengecutkan rahim bagi ibu yang baru bersalin. Untuk khasiat alfalfa yang lain, klik link di bawah:





Saya mula berShaklee pada hujung tahun 2013 dengan Alfalfa Complex kerana selalu jatuh sakit dan mengalami keletihan. Maklumlah, masa tu kerja sebagai Engineer, dari pagi sampai ke malam asyik kerja je. Selain Alfalfa Complex, saya turut mengambil Vita-Lea Iron Formula untuk memberi tenaga tambahan. 

Sebelum mengamalkan supplement, saya dinasihatkan untuk detox badan terlebih dahulu untuk mengoptimumkan penyerapan nutrient ke dalam badan. Kesannya, saya lebih bertenaga dan mampu bertahan sampai ke tengah malam. Sebelum ambil apa-apa supplement, lepas maghrib terus tidur.. Bangun solat Isyak tengah-tengah malam atau sebelum masuk Subuh -_-" 

Bonus - sistem penghadaman saya lebih lawas, setiap pagi lancar je 'membuang'. Ini disebabkan oleh Alfalfa Complex sangat tinggi fiber, jadi lebih mudah untuk membuang sisa-sisa usus yang tak diperlukan.

Nak tahu apa lagi kesan pengambilan Alfalfa Complex Shaklee ke atas badan kita? Baca testimoni di bawah:


Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 1:

Alfalfa Complex membantu merawat masalah keputihan wanita, sambil 'mengetatkan' faraj dan mengembalikan keintiman hubungan suami isteri.

Cara mudah dan berkesan rawat keputihan

Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 2:

Pada asalnya puan yang berumur 40++ ni ambil Set Kurus Shaklee, tapi dapat bonus kulit wajah kembali seperti usia 20-an. Untung kan, 2 in 1.. Kurus dapat, cantik pun dapat.

Kurus dan cantik dengan cepat dan selamat


Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 3:

Puan ni menghidap PCOS sehingga terpaksa mengambil Clomid dan Metmorfin atas nasihat pakar O&G. Belum pun sempat habiskan GLA Complex, Alfalfa Complex dan Omega Guard, beliau disahkan hamil. Alhamdulillah, dikurniakan rezeki setelah ikhtiar dengan produk Shaklee.

Penghidap PCOS berjaya hamil


Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 4:

Alfalfa Complex membantu untuk merangsang penghasilan susu ibu dan membantu melawaskan ibu dalam pantang. Ibu berpantang sering mengalami sembelit kerana kekurangan fiber / sayur / buah dalam diet harian. Alfalfa Complex Shaklee tinggi fiber dan membantu melawaskan sistem penghadaman. 

Milk booster semulajadi selamat dan berkesan


Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 5:

Alfalfa Complex Shaklee membantu merawat rengat di kalangan ibu berpantang. Testimoni ni 2 dalam 1, Master Aza terpaksa berhenti ambil Alfalfa Complex kerana mengalami bengkak susu tapi kena rengat yang teruk pula. Setelah mengambil Alfalfa Complex kembali, darah kotor keluar berketul-ketul sekali gus merawat masalah rengat. Susu keluar banyak, jadi kena tandem nursing dengan anak sulung yang masih menyusu.

Cara atasi rengat dalam pantang

Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 6:

Alfalfa Complex Shaklee membantu mengeluarkan darah kotor dari rahim, mengecutkan rahim ibu berpantang, buang angin dalam badan serta banyakkan susu ibu. 

Cara kecutkan rahim ibu berpantang  dengan cepat dan selamat

Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 7:

Alfalfa Complex Shaklee bantu mengetatkan faraj wanita selepas bersalin, membantu menghasilkan susu, merawat keputihan dan detoks darah.

 Tips tambat hati suami

Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 8:

Tawan suami dengan Alfalfa Complex. Alfalfa Complex membantu mengembalikan tisu-tisu dalaman faraj (berfungsi mengetat faraj) dan menghilangkan keputihan. Faraj semakin ketat, suami semakin sayang. Pikat suami untuk kebahagian rumah tangga :)


Faraj ketat tawan hati suami


Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 9:

Gabungan Alfalfa Complex Shaklee dan ESP Shaklee menghasilkan susu ibu yang lebih pekat dan meriah. Alfalfa Complex memelihara dan memulihkan rahim setelah bersalin.

Petua ibu berpantang cepat pulih tenaga selepas bersalin


Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 10:

Gabungan Alfalfa Complex Shaklee dan ESP Shaklee menghasilkan susu ibu yang lebih pekat dan meriah. Alfalfa Complex mengandungi serat yang tinggi untuk menyerap lemak dan kolestrol, melancarkan pencernaan dan merangsang penghasilan susu ibu yang bernutrisi.

Set Milk Booster Bajet - susu pekat dan meriah


Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 11:

Susu ibu penuh peti ais! Alfalfa Complex membantu merangsang penghasilan susu ibu yang meriah. Berikan nutrisi terbaik untuk si manja anda.

Milk booster murah dan berkesan


Sumber:
Wholesome Wellness Family
Club Wanita Ibu Isteri 
Kelab Ibu Sihat
Norfaziela.com

 * Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.


Order Alfalfa Complex Shaklee Sekarang!

Berminat mencuba Alfalfa Complex Shaklee? Order melalui eSell sekarang (klik icon). Perlukan tutorial untuk menggunakan eSell, klik sini

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=fc57743d9d05b175ede3ff68f2d8623b



Ingin membeli Alfalfa Complex Shaklee dengan harga kasih sayang? Hubungi saya di 019-936 3759, tanya saya bagaimana! Kenapa bayar lebih kalau boleh berjimat? ;)
Baca selanjutnya...

Wednesday, December 30, 2015

Testimoni GLA Complex Shaklee

Wanita, hormon dan kecantikan tidak dapat dipisahkan. Indahnya Allah ciptakan wanita dengan pelbagai hormon dengan berbagai fungsi. Namun, adakalanya wanita sering dimainkan hormon. Maksud saya, emosi wanita banyak dipengaruhi oleh hormon, lebih-lebih lagi ketika datang bulan (period), sedang mengandung, semasa berpantang dan juga ketika tempoh menyusukan bayi. Hormon yang tidak stabil akan mengganggu emosi bahkan turut mempengaruhi tahap kesuburan seseorang wanita.



Kebiasaannya, kita sering mendengar tentang EPO kan, Evening Primrose Oil - terkenal untuk mencantikkan kulit dan membaiki kitaran haid yang tidak teratur. Dulu, sebelum mengenal Shaklee, ada kawan yang mencadangkan EPO kepada saya untuk mengatasi masalah haid yang tidak teratur.

Sebenarnya, kandungan utama dalam EPO adalah Gamma Linolenic Acid (GLA) yang berfungsi mengawal selia hormon dalam badan wanita. Namun, kandungan GLA dalam EPO adalah sedikit jika dibandingkan dengan GLA Complex Shaklee. Dalam GLA Complex Shaklee, kandungan Gamma Linolenic Acid adalah 2 kali lebih tinggi dari EPO, 3 kali lebih berkesan dari EPO dan mempunyai bioavailability 3 kali lebih tinggi dari EPO.


Setelah mengenal Shaklee, saya dah tak pandang dah EPO sebab GLA Complex Shaklee jauh lebih bagus dan menjimatkan. Tak percaya? Baca testimoni di bawah..

Testimoni GLA Complex Shaklee 1:

GLA Complex melancarkan haid / period yang tidak teratur sambil mendapat bonus kulit semakin cantik

Lancarkan kitaran haid dengan GLA Complex
GLA Complex Shaklee membantu melancarkan haid dan mencantikkan kulit


Testimoni GLA Complex Shaklee 2:

Cyst mengecut sehingga hilang terus setelah 6 bulan mengamalkan GLA Complex. Alhamdulillah, berjaya hamil setelah 6 tahun berkahwin.

Rawat cyst tanpa pembedahan
GLA Complex Shaklee menghilangkan Cyst dan meningkatkan peluang hamil
 

Testimoni GLA Complex Shaklee 3:

GLA Complex diambil bersama vitamin kecantikan (Vitamin C, Vitamin E dan ESP) menghasilkan kulit yang gebu bebas dari jerawat dan parut degil. Kulit semakin cerah, licin dan berseri setelah konsisten selama 6 bulan.

Cara hilangkan jerawat dan parut dengan berkesan
GLA Complex Shaklee mencantikkan kulit


Testimoni GLA Complex Shaklee 4:

Cyst hilang terus setelah konsisten amalkan GLA Complex Shaklee


Cara hilangkan cyst semulajadi dan berkesan
GLA Complex Shaklee hilangkan cyst secara semulajadi dan berkesan


Testimoni GLA Complex Shaklee 5:

GLA Complex Shaklee mengatur kitaran haid yang tidak teratur, menghilangkan senggugut dan meningkatkan peluang hamil.

Petua tingkatkan peluang kehamilan
Period teratur, senggugut hilang dan berjaya hamil setelah konsisten amalkan GLA Complex


Testimoni GLA Complex Shaklee 6:

GLA Complex Shaklee membantu mengurangkan simptom menopous seperti panas-panas di tapak kaki dan insomnia.

Atasi simptom menopous cara semulajadi









Testimoni GLA Complex Shaklee 7:

Datang haid setelah 8 tahun PCOS dan berjaya hamil setelah 2 tahun berkahwin, alhamdulillah dengan kuasa Allah dan berkat usaha secara semulajadi dengan GLA Complex Shaklee serta beberapa produk detox Shaklee.

Rawat PCOS cara semulajadi
Rawat PCOS dengan GLA Complex Shaklee
Rawat PCOS dan tingkatkan peluang hamil dengan GLA Complex Shaklee
  

Testimoni GLA Complex Shaklee 8:

GLA Complex membuatkan muka glowing dan menghilangkan masalah jerawat semasa kehamilan

Muka glowing dengan GLA Complex Shaklee

Testimoni GLA Complex Shaklee 9:

Berjaya hamil setelah 6 bulan amalkan GLA Complex Shaklee, bantu stabilkan hormon dan haid, tak sempat proper Allah bagi rezeki anak.
 
Tingkatkan peluang hamil secara semulajadi dengan GLA Complex


Testimoni GLA Complex 10:

Penghidap PCOS berjaya hamil! Walaupun period regular, berat badan yang bertambah mengganggu tahap kesuburan dan terpaksa mengambil clomid dan metmorfin atas nasihat pakar O&G. Alhamdulillah berjaya hamil setelah mengamalkan GLA Complex, Alfalfa Complex dan Omega Guard.

Penghidap PCOS berjaya hamil
Sumber:
Wholesome Wellness Family
Club Wanita Ibu Isteri

 * Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.


 

Order GLA Complex Shaklee Sekarang!

Berminat mencuba GLA Complex Shaklee? Order melalui eSell (klik icon). Perlukan tutorial, klik sini

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=6060b7fe96c78f32d3a8c14897f1af61


Ingin membeli dengan harga lebih murah? Hubungi saya di 019-936 3759 untuk harga kasih sayang. Kenapa bayar lebih kalau boleh berjimat? ;)
Baca selanjutnya...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...