Highlights of the week

Salam people :D

Hai encik blog, long time no see kan.. i sungguh rindu sama kamu, sudah lama i tak membebel kat sini kan, secara over maksud i.. u pon mesti rindu sama suara i.. kan kan kan? :D kalo tak rindu i tak jd update :(

(tibe-tibe gedik mengapakah? sebab duduk blok G=gedik?) *haish, sungguh tidak matang*

Baiklah, mari ke agenda seterusnya. Mari, mari beramai-ramai jangan malu jangan segan. Amek tempat ye kawan-kawan. Duduk diam-diam dengar aku nak cerita neh :D

Tiba-tiba malas nak menaep. (Anti klimaks sangat :P)


Nah, tontonlah gambar-gambar cun kat bawah ni.. Cun, memang tak tipu.. tak nyesal lah korang tengok, aku jamin :D *tak abes2 perasan*


































Rasa menyampah tengok gamba-gamba cun di atas? Apa lagi, book your ticket to Pulau Pangkor now. Anddd jangan lupa spek hitam okeh kawan-kawan dan juga kamera yang ada bateri :D Dan sudah pasti upload dekat facebook dan juga blog masing-masing bikin semua orang yang tengok jeles :D

Okelah kawan-kawan, update i secara over sudah tamat. Maka boleh lah anda semua beransur pulang ke blog masing-masing, atau pun pulang ke halaman rumah (homepage) anda. Terima kasih kerana sudi singgah :D

P/s: I ada hobi baru = ikot kawan pegi manceng.. So sape2 nk pegi manceng sila ajak i oke and pastikan anda hensem. Eh, takpe takpe.. tak hensem pon boleh janji terer manceng ikan. Terer manceng orang i tak layan. Eceh, melampau pulak statement aku. haha :P

You Might Also Like

3 komen

  1. salam-can you please mail me about how do u plan this trip...trip to pangkor is exactly what i'm planning for a getaway for me and my bff. do do do help coz this is the first time evaah..[pls do include the expenses and cost]
    dniealias@gmail.com

    ReplyDelete
  2. @dniealias, dah emel :)

    @yay (panjang sgt name), motip bawak kamera yg xde bateri?

    ReplyDelete