Rambang (lagi) | Pakar Cantik

Wednesday, February 10, 2010

Rambang (lagi)

Salam and hello all :)

Apsal tajuk entry Rambang dalam kurungan lagi?
Sebab aku takde specific benda utk dikarang sebab dah tak reti buat karangan, sebab tu lah proposal FYP aku tak gerak-gerak, stat pon tak lagi.. Jumaat ni nak kena submit kak oiii! Takpe, soal proposal FYP kita fikir malam ni okeh :)



Kerja gila, dah lama tak buat tapi malam ahad lepas (sabtu malam ahad) i did. Haha. Gila sangat ke kerja gila yang ko buat tu Mizah? Kalau setakat pegi CIMB dalam UTP dengan keta sebab hujan dan alang-alang dah bawak keta, cakap kat orang sebelah kita makan kat luar je lah tapi bila tanya nak makan kat mana masing-masing have no idea, the driver keep driving and tiba-tiba je dah sampai Ipoh tanpa sedar; lalu alang-alang dah sampai Ipoh, terus laju menuju je Jaya Jusco dan bergegas cari tiket wayang, baek takyah cakap. Haha. OK, takyah cakap :P

Tapi nak add-on siket, kami serabai gila malam tu okeh. Dahlah dinner kat KFC yang dah nak tutup kedai, makan laju-laju tak hengat tudung serabai kuar rambut sampai nak makan pon tak senang tapi kenyang. Hahaha :P




Inilah dia filem yang kami tonton secara gelak sakan

Filem ni best bagi aku, gelak je sepanjang tengok cite.. Kalau tengah tensen sebab takde keje nak buat, memang seswai sangat lah tgk cite ni.. Lagi-lagi awal sem macam ni, duit banyak dan kelas pon tak busy sangat.. Kalau tengah tensen sebab banyak keje nak buat pon boleh jugak tengok tapi lepas tengok jangan lupa buat keje okeh ^_^

And oh ya! aku bukan nak buat review filem ni pon :P



Apa maksud BFF?
Best Friend Forever ek?
Maksud di sebalik Best Friend Forever?
Kat Facebook ada application ni kan, boleh add dan boleh remove.
Don't go there Mizah, don't go there.. plis plis kamu jangan lebih (kuasa banyak-bayak)



UTP tak sejuk-sejuk. Sambil taep entry sambil lap peluh. Bayangkan kalau pegi kelas tapi dah lambat dan jalan laju-laju-laju gila sampai basah baju sebab peluh.. Tak selesanya pegi kelas macam tuh.. Dah tu sape suruh kau lambat? Laen kali cergas siket okeh, badan cergas otak cerdas.


Chinese New Year (CNY) dah tak lama dah. Happy Chinese New Year to those who celebrating :)
Oh, tak sabar nak balik kampung.

2 comments:

  1. hai kak long!

    cool giler org sebelh tu?
    nak kenal
    nak kenal
    *muke excited*

    adnan sempit best!

    ReplyDelete
  2. yo kaklong yg suka ratah sambal belacan depan tv!

    kenal la kenal la :P
    cool habes!lah..
    next keje gila?
    haha

    yup2, best kuasa banyak-banyak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...