Rambang | Pakar Cantik

Saturday, February 6, 2010

Rambang

Aku nak start diet sebab takde duit. Absolutely, diet duit. Diet badan aku tak perlu, dah elok dah badan aku macam ni.. Aku tak suka badan aku yang tiba-tiba susut sebab sakit hari tuh, so aku tak mahu kurus macam tu dah.. plis plis badan kamu jangan keding.. :)


Sedar tak sedar dah setahun dah kisah aku diserang obor-obor. Parut masih ada walaupun luka dah sembuh. Papehal pon, I'm glad that parut tu dah makin kurang. Kalau aku rajen sapu ubat, maka parut itu akan hilang dengan cepat, berkadar terus dengan kekerapan sapu ubat. Tapi, yang nak sapu ubat tu aku liat. Haeh, plis plis mizah rajen sapu ubat.. ^_^


I love my friends. ALL. Once a friend, forever a friend :)


Aku harap aku akan jadi manusia yang lebih baik tahun ni dan mudah-mudahan apa yang aku cari akan ditemui. Semoga sentiasa berada dalam rahmat dan lindungan Allah. Mudah-mudahan aku dapat kurangkan ego aku; Kdg2 menyampah dengan ego sendiri T_T.


I always adore cool drivers, be it male or female. I just cant be a cool driver --> im howtz :P But seriously, I do adore them especially male lah kan.. *Melting melting* Sangat berharap nanti dapat hubby yang cool habes!lah bawak kete. (Amiiiinn)--> tak tak, dia bukan bernama Amin. Apa-apa nama pon boleh asal cool :)


To let go is the hardest thing to do. And I'm letting you go.. it's hard, but i have to dan aku redha..


I always love talking to you, about anything :))















P/s: saya rasa saya suka awak ;)

5 comments:

  1. aku ingat amin budak EE tu.. hahaha.

    ReplyDelete
  2. @keri,
    haha. dat's y aku warn awal2 :P tp amin tu penah jd driver aku.. haha *gelak bangga sbb ade driver* :D

    @kecik,
    takde papelah.. nnt ade story aku cite okeh.. xoxo :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...