Late nite muvi | Pakar Cantik

Wednesday, December 22, 2010

Late nite muvi

Masih berjaga; sorang-sorang. Tengok Raja Lawak Musim 3, minggu ke-7. Biasalah Astro, siaran ulangan :P Bukan tengok persembahan peserta, tapi suka tengok gelagat Zizan. I like Zizan! Haha :P Tapi tak suka sangat Johan. Tapi OK lah, mereka bergabung membentuk kombinasi yang not bad. Enjoy lah jugak, gelak sorang-sorang dalam gelap. Haha :P

Tengah-tengah malam macam ni lapar lah pulak. Berkeriuk perut ni. Krukk kreeekk. Krukk krekk. Seriously, perut aku bunyi macam tu? Haha :P

Sekarang layan Marry me Mary di saluran 391, KBS World. Sebenarnya siang-siang tadi dah tengok, ni siaran ulangan la pagi-pagi buta ni.. Sekarang baru episod 4, baru lagi sebab start tengok semalam. Sekali tayang 2 episod terus. Siap ada ulangan lagi pagi-pagi buta. Not bad lah cerita ni, boleh buat aku layan dua kali dalam tempoh tak sampai 24 jam. Haha. Tak semua Korean series best, banyak je cerita yang aku tak layan kat KBS World ni. Cerita emak-emak macam Pretty Mom Pretty Woman ke apa nama dia. Borrring.




Setelah digoogle, Marry me Mary ada nama lain, iaitu Mary Stayed Out All Night. Pelakon utama cerita ni terdiri daripada erkk malas lah nak google, broadband @%$#^%&*! Pelik lah orang Korea, muka lelaki dengan perempuan sangat alike, macam tak boleh nak beza. Siang-siang tadi masa tengok dengan my Mom, dia tanya, dua-dua perempuan ke tu, macam pelik je muka yang sorang lagi tu...? (merujuk kepada pelakon lelaki). Kadang-kadang nampak muka lelaki lagi cantik dari muka perempuan buat I jeles. Haha :P

Fuhh. Thanks to broadband yang @%$#^%&*! tak jadi review K-series. Nasib baik nasib baik. Kalau tak entah apa-apa la yang akan aku goreng nanti. Tiba-tiba dapat job baru review K-series tak berbayar. Haha :P Sekarang semua benda nak 'Money'. No money, sorry derr :P




2 comments:

  1. salam.wah wah... dier ...mentang2 dh abes... enjoy sakan... i'm waiting for 'invitation card'..haha..kn dah abes kn???

    ReplyDelete
  2. invitation card utk apa tu qira? haha.
    dah abes belajar, tengah carik kerja ni.. doa-doakan mizah ek qira :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...