Nothing much | Pakar Cantik

Sunday, December 19, 2010

Nothing much

It's been a week. Baru seminggu rupanya. Rasa macam bertahun. Cess, hiperbola!

Doing good, I guess. Staying at home of course lah good! Tak begitu? hikhikhik ;p gedik!

Sangat suka hati. Walaupun kadang-kadang macam ada krisis kat rumah ni. Padahal krisis diri sendiri. Biasalah tu, krisis dah macam kawan. Tapi kawan biasa je lah, bukan kawan karib pun.

Kat TV2 sedang menayangkan Transformers, antara my fav movie. Sanggup tengok kat wayang 2 kali suatu ketika dahulu. Ulang tayang kat laptop 2-3 kali. Siap burn dalam cd dan tengok kat TV jugak 2-3 kali. Haha macam kipas susah mati dah jadinya :P

Bukanlah sebab Sam Witwicky tu handsome, Transformers jadi my fav movie, tapi sebab cerita dia menarik. Cool. Kagum dengan robot yang canggih. Comel lah mereka. Lagi-lagi yang hack Air Force tu. Pandai pulak jalan tutup muka nak selamatkan diri. Adorable, tak begitu?



Robot bertukar jadi kereta dan sebaliknya juga cool. Tak tahan kereta buruk kaler kuning bernilai 4000 dollar bertukar jadi camaro yg sangat semat. Haha sangat cool OK.




Tak sabar nak tunggu Transformers 3: Dark of the Moon Julai nanti. Entah ada entah tidak jodoh untuk menonton Transformers 3. Tengok lah nanti macam mana, the future is soo unpredictable. Eh eh tiba-tiba masukkan unsur the future. Well, crisis :P

Doakan yang terbaik untuk saya! ;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...