On the way | Pakar Cantik

Saturday, April 7, 2012

On the way

On my way back from home sweet home to Paka. And oh btw I'm not blogging while driving. Gila ke ape?

What a short weekend. Tak puas spend time with family. Sekarang dah tak ada midsem break seminggu boleh bercuti balik kampung - bangun, makan, TV, makan, shopping kadang-kadang, makan tido makan tido. Tolong ah nak cuti seminggu balik kampung nak makan tido makan tido je macam dulu-dulu. Tolong ah tapi taknak amek cuti. Tolong ah tapi taknak MC. Tolong ah.

I'm watching the full moon from the car's window. Beautiful night. I'm sorry I have no opportunity to snap the pic because we're moving fast. I have Mania to catch on Astro Ria. Harap harap sempat. We all taknak semangat sangat berenti untuk snap the full moon. Takut-takut nanti disapa werewolf. Gila ke ape?

Tadi tayar kereta I meletop. Lalu tayar itu pecah dan tidak boleh digunakan lagi. I cool je talipon abah suruh datang. Haha. Nasib baek ada insan berhati mulia sudi singgah dan menolong. Terima kasih, semoga Allah membalas jasa anda. Dan abah tak jadi datang. Kalau abah datang tadi I ingat nak tukar my car with his. In my dreams nak bawak CRV datang Paka dan guna untuk sebulan. CRV tu besar dan tinggi, tahu? Dan I ni sangat opposite. Gila ke apa?

Baru 7 hari di bulan April I sudah hampir pokai. Gila ke apa?

Haruslah tak gila. I'm OK je and my sanity pon OK. All the best for April.


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...