Produk Shaklee: 7 Keistimewaan Omega Guard

Assalamu'alaikum w.r.t

Minyak ikan memang terkenal dengan pelbagai khasiat untuk menggalakkan fungsi otak, sistem saraf, fungsi mata dan kesihatan badan manusia secara menyeluruh. Namun, apa yang membezakan minyak ikan dari jenama A, B dan Shaklee? Apa yang membuatkan anda memilih minyak ikan, adakah kerana khasiatnya atau kerana jenamanya atau kerana kedua-duanya sekali?

Shaklee menawarkan minyak ikan berkualiti tinggi telah lebih 50 tahun berada di pasaran, sejak tahun 1956. 59 tahun bukan tempoh masa yang singkat, tidak hairanlah makin hari makin ramai yang mula menggunakan produk Shaklee, kerana Shaklee terbukti sudah establish dengan motto menyengatnya 'Sentiasa Berkesan, Sentiasa Semulajadi dan Sentiasa Selamat'.

Dalam entry kali ini saya ingin ketengahkan keistimewaan minyak ikan berkualiti premium dari jenama Shaklee. Apa yang membezakan minyak ikan dalam Omega Guard dengan minyak ikan dari jenama lain? Ayuh, kita teruskan pembacaan!

Keistimewaan Omega Guard Shaklee

1. Minyak ikan paling tulen di pasaran. Omega Guard membekalkan spektrum luas asid lemak omega-3 gred farmaseutikal yang asli dan tulen.

2. Omega Guard Shaklee merupakan satu-satunya produk Omega-3 yang lengkap dengan kesemua 7 asid lemak omega-3 yang diperlukan oleh badan manusia, termasuk EPA untuk kesihatan keseluruhan dan DHA untuk fungsi dan perkembangan minda yang normal.

3. Omega Guard dihasilkan melalui proses proprietari penyulingan molekul berganda yang bertujuan untuk meningkatkan kepekatan asid lemak omega-3, dan pada masa yang sama menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang sering mencemari pelbagai spesis ikan.

4. Satu sajian Omega Guard (3 kapsul) membekalkan 990 mg asid lemak omega-3.

5. Kandungan asid lemak omega-3 dalam Omega Guard adalah 3 kali lebih tumpat dari hati ikan.

6. Omega Guard tidak dihasilkan daripada minyak hati ikan yang mengandungi toksik.

7. Asid lemak omega-3 dalam Omega Guard diekstrak dari ikan yang hidup di laut dalam beriklim sejuk seperti mackerel, herring dan salmon.
                                           Perbezaan Omega Guard dengan minyak ikan jenama lain


Minyak ikan keluaran Shaklee - Omega Guard membekalkan lebih banyak EPA dan DHA dalam setiap sajian. Jadi, kenapa berkompromi? Pilihlah yang TERBAIK!
Info tambahan mengenai Omega Guard Shaklee: 


Order Omega Guard Shaklee Sekarang!

Hubungi Miza 0199363759 untuk order Produk Shaklee dengan konsultasi terbaik

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah.
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini

You Might Also Like

0 komen