Regeneration | Pakar Cantik

Saturday, March 27, 2010

Regeneration

Terasa diri ini seperti sebiji absorber dalam amine process sepanjang seminggu yang hectic ini. Makkk oiiii, absorber dalam amine process aku tulis. HAHAHA :p

Awak tahu apa itu absorber? Awak tahu apa itu amine process?
Well, mereka adalah..
Sila baca buku Gas Process Engineering :p

Seminggu serabut serabai = saturated.
Once saturated, perlu regeneration.
So i regenerated my ownself, tapi bukan secara amine process. HAHAHA.

I did it (regeneration) my own way. Simple I'd say :)
I went jogging keliling padang where there were a big crowd of boys playing+watching football match. There were some faces I know. Seronok jugak jamu mata :D

I went fish-watching at UTP Lake. Ikan juga pandai main kejar-kejar. Mungkin juga mereka berlumba, siapa sampai dulu dapat awek. HAHAHA.
They were soooo cute + adorable :)

Refreshed. Rasa ringan je badan :D
I'm lovin' it

I went makan-makan and lepak-lepak at a restaurant with a friend last night. Makan-makan while watching TV itu seronok, walaupun sebenarnya shopping itu laaaaagi seronok :D

So, that's my regeneration process. Mudah dan murah dan mujarab :D
And how's yours?



*****



Dah jadi AFY (Abang/Akak Final Year) memang sibuk, semua orang tahu.
AFY selalu stress, semua orang tahu.
Tak perlu sebarkan stress kepada umum, buat status bagai.
Buat orang lain stress je (-_-)

OK, Fine. Mungkin status saja-saja nak luah perasaan... Yang kau nak tumpang stress tu kenapa? :p


Internet oh internet. Macam siput tak makan seminggu. Berkali-kali cubaan untuk publish post T_T. Harap kali ini berjaya :D

3 comments:

  1. yer..shoping itu sebenar nye ubat stress yang pling mujarab!
    tapi akan lg stress selepas itu sebab duit pulak melayang..hahahaha

    ReplyDelete
  2. @cik bee: sbb tu lah i x g shopping walaupon kepingin. akhir bulan ni mmg pokai~ huk3 :(

    ReplyDelete
  3. pokai pon nk shopping, ape kes ntah ;P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...