Random thoughts | Pakar Cantik

Monday, October 3, 2011

Random thoughts

  • Terasa gedik nak buat entry berbullet, so here it is. 
  • Saya rasa saya diserang gastrik sebab dinner ala kadar. Dinner macam tak dinner, perut penuh angin. Tak ada excitement nak makan. Eh, untuk beli makanan sebenarnya. Bosan betul makan kat luar. Lagi bosan tapaw balik makan depan TV. Kenapalah makanan kat sini tak sama dengan makanan yang mak masak kat rumah? Power betul mak masak. Mom, miss you!
  • Agaknya nanti kalau I jadi a mom, adakah masakan I sepower masakan my mom? I bet anak2 I mesti suka makan sebab I kan suka masak. Eh tiba-tiba pulak suka masak. HAHA :P
  • JK, untuk kesekian kalinya, I rindu kalian. I bosan balik rumah after work macam tak ada orang kat rumah. I bosan takleh masak dan makan ramai-ramai macam dulu. Waktu makan adalah the best. Kongsi cerita apa yang berlaku sepanjang hari. Kena marah dengan SV depan satu department, sambut birthday kat opis; cerita paling best adalah urine test. Ingat tak korang, kita gelak tak hengat dengar cerita urine test tu. Dari situ jugak I rasa titik permulaan kita jadi rapat. Oh, kenangan.
  • JK, I rindu nak dengar bebelan 'emak-emak' seperti lipat kaen, buang sampah, basuh pinggan, cuci toilet dan sebagainya. I teringat kita amek turn untuk basuh baju. Ada yang blogging while waiting for washing machine, at last air dah penuh pon tak sedar. "Weh sape basuh baju air dah penuh!".
  • JK, I dah malas nak tulis pasal JK sebab nanti rindu I menjadi-jadi lantas I jadi sedih lalu tak ada semangat nak hidup - eh over kau. Life goes on :)
  • I rasa I manusia paling beruntung for having a mom like you. You're my bestest friend. I love you mom and I know you love me more than I do.
  • I just miss you mom.
  • HB babe! May all your dreams come true. Semoga sihat sentiasa, gembira selalu. I miss you, see you convo nnt!
  • I tak sabar nak pergi convo, walaupun tak ada convofair tahun ni. I frust jugak sebenarnya tak ada convofair sebab takleh shopping barang2 yang ada cap petronas dengan harga lebih murah. Rugi tahun lepas tak shopping sakan siap-siap. Masa tu manalah tahu tahun ni convofair dah tak ada.
  • Bateri laptop tinggal 24% je, malas nak charge sebab charger tinggal kat opis malas bawak balik sebab tadi penat ingat nak balik tidur je. 
  • Sebenarnya, bukan ini yang I nak tulis sebelum on laptop tadi. I ingat nak tulis pasal cerita panas kat opis tadi. Tapi bila dah malam jadi sejuk pulak cerita tu. Lain kali lah kalau I sudi. HAHA :P
  • Sudah lah, pergi tidur esok kerja jangan takleh masuk opis sebab pagar kunci dah la. Pasal kunci pagar pon mahu gaduh heboh satu company. Derrr, logik sikit. 

1 comment:

  1. Rindu JK juge! Orang2 JK sume best2 n sengal2.hahhaaa. Nak cakap buat reunion pun tak tau kan bila baru boleh. SObssss

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...