HEX | Pakar Cantik

Tuesday, November 1, 2011

HEX

  • Over betul entry buat title HEX, gara-gara terlalu overwhelm by the HEX lah ni.
  • I'm so cracked. I mean, I cracked my head today. What a day!
  • "Dah abes try ke ni? Crack kepala awak tu dulu. Dah abes crack, abes ikhtiar baru cari saya." Sampai hati bos suruh I crack kepala sendiri. 
  • I bukanlah manja sangat sebenarnya. Tapi HEX is totally a new thing for me. Bukanlah I tak pernah tahu pasal HEX tapi apalah sangat ilmu FYDP itu dulu.
  • Tapi I macam menyesal jugak sebab tak buat betul-betul FYDP dulu. At least faham konsep. Sebab kat sini kebanyakan orang stream mechanical. Susah betul terkontang-kanting dalam lautan mechanical engineer. Wah over kau Senah, padahal kau tu pun mechanical engineer! Eh tukar nama lagi? HAHA
  • Kadang-kadang I pelik, kenapa I suka sangat design. Walaupun kepala dah crack seharian kat ofis, balik rumah sambung lagi crack kepala. Nasib baiklah bukan betul-betul crack, kalau tak dah lama berterabur kepala I.
  • I'm so grateful that I find my job interesting and I love it. It's OK to crack your head, just don't crack your heart :P
  • My HEX is 461.45% over-design. HAHA esok confirm pecah kepala nak tunggu dalam acceptable range which is 10%.
  • I'm lucky because majority of my housemates are Chemical Engineers (50%) so I can freely ask them something about... what I want to ask lah :P
  • 50% tu sebenarnya mewakili 2 orang sebab kami berempat jerr. HAHA :P
  • I ngantuk. HEX still overdesign - 456.95%. At least ada hasil walau tak seberapa.
  • Good nite all, have a wonderful dream :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...