Cara Dapatkan Kulit Cantik Tanpa Perlu Berhabis Ribuan Ringgit

Assalamu'alaikum w.r.t

Wanita Cintakan Kecantikan


Fitrah seorang wanita semestinya ingin sentiasa kelihatan cantik dan berseri tidak kira berapa pun usia kita, apa pun pekerjaan kita. Betul, kan? :)

Lebih-lebih lagi wanita yang sudah berkahwin, ingin sentiasa dipandang sebagai wanita terpaling cantik di mata suami. Penampilan seorang isteri yang dijaga rapi luaran dan dalaman akan mengikat suami dari mencari yang lain.

Bagi wanita bekerjaya, semestinya perlu kelihatan cantik dan anggun demi menjaga penampilan sesuai dengan jawatan disandang. Penampilan menarik juga menambah keyakinan apabila berurusan dengan rakan sekerja dan rakan kongsi.

Tidak dilupakan pelajar, turut mementingkan kecantikan diri kerana perlu berhadapan dengan ramai orang, terutama ketika membuat presentation dan menjadi tumpuan audience. Masa ni jugalah naluri nak cantik semakin membuak-buak.

Sudah semestinya, wajah yang cantik perlu dijaga dari usia muda lagi. Sesuai dengan pepatah Melayu, "Melentur buluh biarlah dari rebungnya". Bila sudah berusia, agak susah nak jaga kecantikan sebab badan semakin hilang fungsi.


Cantik Dalam VS Cantik Luar

Kerana fitrah wanita ingin sentiasa kelihatan cantik, maka ramai yang menjaga kecantikan hanya dari luaran. Pakai bedak, lipstik, eye liner dan maskara. Tidak dilupakan juga consealer untuk menutup cela.

Mungkin mereka tidak tahu, kecantikan luaran hanya bersifat sementara. Selepas makeup ditanggalkan, rupa sebenar kembali. Parut jerawat dan tompok jeragat sana sini mula kelihatan, stress dibuatnya.

Penjagaan kecantikan haruslah bermula dari dalam. Punca sebenar jerawat dan jeragat ialah hormon yang tak stabil. Masalah jerawat dan jeragat boleh diatasi dengan merawat masalah hormon yang tak stabil.

Bagaimana Merawat Masalah Hormon Tak Stabil?

1. Pil Hormon Sintetik

Pengambilan pil hormon estrogen sintetik boleh didapati di farmasi, klinik atau hospital. Namun awas, pil hormon sintetik boleh menimbulkan kesan sampingan yang memudaratkan seperti barah rahim, kanser ovari, kanser payudara dan kanser pangkal rahim. Banyak lagi kesan sampingan lain

2. GLA Complex Shaklee

GLA adalah singkatan kepada Gamma Linolenic Acid. GLA Complex berfungsi menstabilkan hormon dalam badan kita, baik lelaki ataupun wanita. GLA Complex Shaklee adalah 100% selamat kerana diperbuat daripada bahan semulajadi.

GLA Complex Shaklee adalah dari minyak Borage dengan kandungan kandungan GLA paling tinggi berbanding blackcurrent, minyak bunga matahari, EPO (Evening Promrose Oil) dan Vitamin E.

Fungsi GLA


kandungan GLA Complex Shaklee

kandungan GLA Complex Shaklee


Baca:

Konsultasi Kulit Cantik

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin cantik dan konsultasi kulit gebu flawless yang berkesan.

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah. Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.

You Might Also Like

0 komen