Cara Cerahkan Kulit Muka Dengan Cepat Tanpa Side Effect Yang Merbahaya | Pakar Cantik

Sunday, November 27, 2016

Cara Cerahkan Kulit Muka Dengan Cepat Tanpa Side Effect Yang Merbahaya

Assalamu'alaikum w.r.t

Cantik Itu Fitrah Wanita

Miza berani kata semua perempuan dalam dunia ni inginkan kulit yang licin, halus, gebu dan cantik berseri tanpa sebarang cela. Bukan hanya wanita, lelaki pun nak kulit cantik kan.

Tapi tak semua orang berpeluang mendapat kulit cantik tanpa perlu dijaga. Dari baby sampai ke tua kulit licin dan gebu tak ada cela. Ada ke orang macam ni? Macam tak ada je kan hehe :P

Setiap hari kita terdedah dengan pencemaran yang merosakkan sel kulit. Sedikit sebanyak kesihatan kulit menjadi lemah dan menyebabkan keradangan seperti jerawat dan jeragat.

Kesan jerawat dan jeragat menyebabkan kulit muka menjadi kusam dan tona tidak sekata.

Banyak produk yang menabur janji dapat mencerahkan kulit muka dalam masa yang singkat - kulit putih seawal 3 hari, muka cerah seawal 7 hari.

Tapi sejauh mana keberkesanan produk dan apakah kesan sampingan produk ekspress tersebut terhadap kesihatan kulit kita?


cara cerahkan kulit wajah dengan cepat tanpa side effect bahaya


Bagaimanakah cara untuk cerahkan kulit muka dengan cepat tanpa side effect yang merbahaya?

Perasan tak, banyak produk cerahkan kulit di pasaran sekarang? Siap boleh buat produk dengan jenama sendiri. Beli banyak-banyak dari pengedar dan tukar packaging, buat branding sendiri. Jual murah-murah.

Pernah rasa nak beli produk kecantikan murah macam ni? 
Kalau Miza, takut nak beli produk yang tak tahu dari mana tu. Side effectnya kita tak tahu.

Miza lebih yakin dengan produk Shaklee yang ada kajian saintifik - terbukti selamat, berkesan dan mesra alam.

Vivix Tonik Anti Aging

  • Mempunyai kuasa antioksidan yang tinggi - 13 kali ganda lebih antioksidan daripada resveratrol sahaja. 
  • Hanya 1 sudu vivix sehari mampu membekalkan antioksidan yang mencukupi untuk menentang penuaan dari peringkat sel
  • Sel yang sihat membentuk kulit yang sihat. Sel yang muda membentuk kulit yang muda. 
  • Antioksidan melindungi kulit dari serangan radikal bebas yang merosakkan kulit. Radikal bebas menyebabkan sel rosak dan mati.
  • Sel mati akan menyebabkan kulit menjadi gelap dan hitam
  • Antioksidan meneutralkan kesan UV yang merbahaya terhadap kulit 


rahsia kecantikan artis malaysia - ayu raudhah
Ayu Raudhah pun minum Vivix. Patutlah cantik je tak puas tengok

Baca:

Sustained Release Vita C Plus

  • Vitamin C paling canggih di dunia sebab menggunakan teknologi 'Sustained Release'
  • Teknologi Sustained Release bertindak melepaskan vitamin secara berkala - 100mg setiap sejam
  • Sebiji tablet SR Vita C Plus mengandungi 500mg vitamin C
  • Teknologi Sustained Release dapat memaksimumkan penyerapan vitamin C
  • Pengambilan vitamin C akan meningkatkan glutathione dalam darah
  • Glutathione berfungsi menyeimbangkan pigmen cerah dan gelap dalam kulit
  • Pengambilan vitamin C dengan dos yang tinggi (1000 - 3000 mg) boleh membantu mencerahkan kulit
  • Vitamin C juga diperlukan untuk membentuk kolagen yang akan menjadikan kulit lebih tegang dan muda
Sumber: whiterskin

cerahkan kulit dengan vitamin C - vitamin paling canggih


cara cerahkan kulit muka dengan cepat tanpa side effect merbahaya


Baca


Collagen Powder

  • Kolagen sangat popular untuk fungsi cerahkan kulit di Malaysia. Setiap jam ada iklan kolagen di TV dan radio
  • Ramai yang tak sedar, minuman kolagen yang itu bukanlah 100% kolagen asli, tetapi makanan tambahan untuk meningkatkan penghasilan kolagen pada kulit
  • Cara memilih kolagen semulajadi dan terbaik - kolagen dengan saiz molekul paling halus untuk kadar penyerapan yang cepat
  • Serbuk kolagen Shaklee diekstrak dari sisik ikan merah, sangat halus dan ringan (1000 dalton)
  • Sangat mudah diserap oleh badan untuk membantuk penghasilan kolagen dengan cepat tanpa memberi side effect terhadap kesihatan buah pinggang.


serbuk kolagen terbaik di pasaran dengan kualiti kolagen tertinggi


cara cerahkan kulit muka dengan cepat tanpa side effect merbahaya


Baca:


Konsultasi Kulit Cerah Berseri

Hubungi Miza 0199363759 untuk order dan konsultasi kulit cerah berseri :)

Miza ajar cara makan yang betul untuk dapatkan hasil terbaik. 


*****


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah. Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...