Cara Hilangkan Jeragat Degil Sejak Zaman Sekolah - Pengakuan Terbuka Cik Linda Aziz | Pakar Cantik

Monday, November 28, 2016

Cara Hilangkan Jeragat Degil Sejak Zaman Sekolah - Pengakuan Terbuka Cik Linda Aziz

Assalamu'alaikum w.r.t

Wanita Berusia dan Jeragat

Biasa kita dengar wanita lewat 30-an je gelabah bila muka mula dinaiki jeragat.
Makin tua makin banyak masalah kulit.
Makin tua makin banyak penyakit.

Maklumlah, bila dah berusia, badan jadi kurang berfungsi untuk melawan serangan radikal bebas yang merosakkan sel dalam tubuh kita. Bila sel kena serang, sel jadi lemah dan tak dapat berfungsi dengan baik. Mulalah masalah kesihatan timbul, lepas satu, satu datang.

Kulit pun makin lama makin rosak.
Makin tebal jeragat.
Makin berkedut muka.
Makin kendur aset.
Makin hilang seri.


Wanita Muda dan Jeragat

Jangan tak percaya bila Miza cakap ada yang kena jeragat sejak zaman sekolah lagi. Zaman sekolah ni lah kita aktif dengan aktiviti kelab dan persatuan, muka banyak terdedah kepada cahaya matahari yang merosakkan kulit.

Baca:
Punca Jeragat Degil Yang Anda Wajib Tahu dan Cara Atasinya Dengan Berkesan
Cara Hilangkan Jeragat Cepat Tanpa Rawatan Laser
Cara Hilangkan Jeragat Cepat - Terbukti Lebih Baik Dari Rawatan Laser
Hilangkan Jeragat Cepat - Panduan Step By Step

Kalau tak jaga muka dari muda, bila makin berusia makin susah nak pulihkan kulit.
Makin susah nak kembali cantik.
Mulalah cuba macam-macam produk ekspress yang tak dijamin selamat ke tak.
Yang dikejar ialah cepat cantik tapi last-last kulit lagi rosak.


Testimoni Vitamin Jeragat Semula Jadi

Saksikan sendiri testimoni pengguna vitamin jeragat semulajadi dalam video di bawah. Suka bukan kepalang jeragat dari zaman sekolah dah hilang, muka pun makin cantik.





Baca:


Konsultasi Atasi Kulit Jeragat

Hubungi Miza 0199363759 untuk order dan konsultasi kulit cerah berseri :)

Miza ajar cara makan yang betul untuk dapatkan hasil terbaik. 



*****


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah. Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...